Şimdi Ara

Boyum 174 Uzamak için neler yapmalı gerçekten işe yarayan şeyler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar klasikleşmiş öneriler değilde gerçekten işe yarayan öneriler istiyorum boy uzatma konusunda ailede 1.80den aşağı yok. yaşım 16 boyum 174 sizce kaç olurum ilerde ve önericeğiniz besinlere bakacağım

• Ergenlik dönemi tam olarak başladı mı ? Başladıysa kaç yaşındayken başladı ?

(Sesinin bariz olarak kalınlaştığı ve boyunun hızlı olarak artmaya başlaması)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IBRAHIMOVIC' -- 19 Mayıs 2010; 1:13:41 >
  • daha düzgün sakalım çıkmadı açıkçası faüllerde çok az var.
  • ben mühendisim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charles Carmichael

Ergenlik dönemi tam olarak başladı mı ? Başladıysa kaç yaşındayken başladı ?

(Sesinin bariz olarak kalınlaştığı ve boyunun hızlı olarak artmaya başlaması)

14 yasında 1.63 düm hatırlıyorum o zaman basladı
  • 19 yaşındayım benim de boy 1.74 takma o kadar Uzun da değil kısa da.İdeal diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MechanicalEngineer

19 yaşındayım benim de boy 1.74 takma o kadar Uzun da değil kısa da.İdeal diyorum

ben 1.80 olmak istiyorum en az süt ve ürünlerinide tüketirim her sabah. dediğim gibi ailedede 1.80den aşağı insan yok neden böyle kaldık anlamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkMetallica

quote:

19 yaşındayım benim de boy 1.74 takma o kadar Uzun da değil kısa da.İdeal diyorum

ben 1.80 olmak istiyorum en az süt ve ürünlerinide tüketirim her sabah. dediğim gibi ailedede 1.80den aşağı insan yok neden böyle kaldık anlamadım

Balık yağı iç,bol süt ve süt ürünleri tüket ve düzenli spor yap o zaman

• quote:

quote:

quote:

balık yağını değilde hapını denerim

• quote:

quote:

quote:

quote:

balık yağını değilde hapını denerim

O da olar

• quote:

Böyle kaldım deme, henüz 16 yaşındasın.Eğer genlerinde de varsa (ailende 1.80den aşağı kimse yok dedin) uzarsın.

Süt,peynir,yoğurt,balık gibi kalsiyum ve fosfor oranı yüksek olan besinleri tüket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IBRAHIMOVIC' -- 19 Mayıs 2010; 1:24:09 >

• up
  • Ben lise 1 e giderken 174'tüm lise 4 e vardığımda 186 oldum.Artık sen hesapla :)
  • 1.80 boyum var
    1.74 olmak istiyorum
    Ben naapmalıyım

Boyları takas edelim
  • 22 yasina kadar kemiklerindeki boyu uzatan lifler calisir, 22 den sonra bu sansin yok. ancak hormanal bozukluk olmasi lazim ki uza. Dunyanin su ana kadarki en uzun adami 2.60 dan sonra olmustu, cunku bu boyunu karsilayacak basincta kalbi olmamisti. adam 26 yasindan sonra hormanal bir bozukluktan uzamaya baslamis.

1.74 Turkiye standartlarina gore iyidir. ama yurt disina cikacaksan bu is yas. benim boy 176, ayak kabi ile 177-78 oluyor ama avrupada bu boy kisa. cunku genetik olarak avrupa milleti bizden daha uzun yapida.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.