Bildirim
(Yardım)Bu sistem vista home premium kaldırır mı??
Giorgina Ferri Likralı 6'lı Kutu Premium Günlük Kullanıma Uygun Yazılı Kadın Tanga Külot Gloria : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CVQPYDW3?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Sadece ofis uygulamaları ve internete gireceksen, sorun yaşamazsın. -
ekran kartı düşük, Aero'yu kullanamazsın sanırım. en az 128 mb istiyor.
bir de vista en az 40 gb harddisk istiyor. 15 gb yer kaplıyor. Eğer harddiski C - D şeklinde böleceksen, D için 20 gb kalacak.
ben olsam kurmazdım bu şartlarda. -
aero kullanmak ıcın ekran kartının pıxel ve vertex shader 3.0 desteklıyor olması lazım desteklemedıkten sonra belleği 100 gb da olsa yıne kullanamazsın -
quote:
Orjinalden alıntı: Levcho
Sadece ofis uygulamaları ve internete gireceksen, sorun yaşamazsın.
-
aeroyu kullanırsın.entegre x300 32 mb ile kullanmıştım sorun yok
ama vistaya geçmeni tavsiye etmem.ortalama bir performans da kullanırsın.vista çok gerekli değilse boşu boşuna hdd alanını tüketmene hiç gerek yok.ram de rahat kullanım için pek yeterli değil. -
dostum ekranla işlemci rahat olurda ramin yetmez şimdilik çok luzumlu deil ki vista zaten yorma makinanı boşa
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X