Şimdi Ara

Yardım!!! (C) (E) Birincil disk Sorunu !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim sistemimde Windows 7 Ultimate kurulu ben bölünmüş diyer Birime yani ( E ) Birimine Linux Ubuntu v9.10 Kurdum ubuntudan açtığımda sistemi c yi yani windows un yüklü olan birimini görebiliyorum dosyalara girebiliyorum ama Windows 7 ile başlattığım zaman sitemimi ( D ) birimini görebiliyorum ama Linux ubuntunun kurulu olan ( E ) Birimini göremiyorum. Bilgisayarıma Sağ tuş yapıp oradan Disk Yönetimine gelince orda görünüyor ama Sürücü harfi yok (C) windows7 ve linux kurulu birimlerin ikisindede Birincil Bölüm Diye yazıyor ben linux un kurulu bölümüne Sürücü harfi atamak istesemde sağ tuş yaptığımda Tüm özellikler silinik görünüyor yani birşey yapamıyorum ikincil bölüm yapayım desemde de oda olmuyor bu bölümü nasıl görünür yapabilirim format atmadan. Formatlamak mı gerekiyor eğer formatlamak gerekiyorsa linux için ne tür bir format atmam gerekiyor yada daha başka bir çözümü varmıdır yardımlarınız bekliyorum!! ...

• fat32 olarak biçimlendirdim ntfs denedim kuramadım ubuntuyu bende fat32 yaptım öğle kurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuLuTyG -- 24 Şubat 2010; 14:24:13 >
  • teşekkürler yardımcı olduğun için yapacak birşey yok anlaşılan ne yapalım böyle idare edecez artık neyse tekrar tşk. saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.