Şimdi Ara

Yardım: Dirt 2 Oyununu PC kasıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir çok oyun kurdum sorunsuz sekılde oynadım ama Dirt 2 Oyununa Sıra gelınce Akan sular duruyor. NFS The Run, GTA4, NFS Shift,Craysis Gibi Oyunları zerre kadar kasmadan sorunsuz oynadıgım Bılgısayarımda ama Dirt 2 oyunu sıkıntı yaşatıyor. Bunun nedenı ne olabılır acaba :S

System Özellikleri :

İşlemci : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6600 @ 2.20GHz, 2200 Mhz, 2 Çekirdek, 2 Mantıksal İşlemci

Ekran Kartı : ATI Mobility Radeon HD 4330

4 GB Ram

İşletim Sistemi : Windows 7 Home Basic 32 bit

NOT: 32 Bit oLdugu için Ram 3 Gb olarak Kullanılıyor. 64 Bit Kursam Etkısı oLur mu 4 Gb Tam kullanıLır o zaman.
    Bilgisi oLan yok mu .s Yarından sonra neti kapatıyorum bılen varsa yardımcı olsun lütfen

• Hocam ekran kartin zayif..ozellikleri azaltip dene kasmaya devam ederse islemci kasiyordur..ama ekran kartinin kasmasi cok dogal
  • Ekran Çok aşırı derecede Donuk Donuk hareket edıyor .s 1772 mb Paylaşımlı ekran kartı, video belleği 512 gerıye kalan paylaşımlı .s
  • bu kartla dirt 2 oyununu orta ayarlarda oynayabilirsiniz ortalama 20-25 fps de yüksek ayarlarda zorluyorsanız kaldırmaz kasması gayet normal.birde ekran kartını amd sitesinden güncelle
  • Öyle dandık Serisi Denk geLmıs kı bana AMD sıtesınde Güncellemeye daır bırsey yok bu modele aıt .s Dirt 2 Hevesınden vazgegecez o zmn masaustu alana kadar desenıze
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyNisik

Öyle dandık Serisi Denk geLmıs kı bana AMD sıtesınde Güncellemeye daır bırsey yok bu modele aıt .s Dirt 2 Hevesınden vazgegecez o zmn masaustu alana kadar desenıze

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

Bu siteden indirebilirsiniz driverı. Kartı hd 4xxx olanı seçin
  • Kaldırır aslında kaldırmaz değil tüm grafikleri düsürdükten sonra deneyin 40fps falan oynarsınız :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekken 6 oyun konsolu yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.