Bir çok oyun kurdum sorunsuz sekılde oynadım ama Dirt 2 Oyununa Sıra gelınce Akan sular duruyor. NFS The Run, GTA4, NFS Shift,Craysis Gibi Oyunları zerre kadar kasmadan sorunsuz oynadıgım Bılgısayarımda ama Dirt 2 oyunu sıkıntı yaşatıyor. Bunun nedenı ne olabılır acaba :S
System Özellikleri :
İşlemci : Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6600 @ 2.20GHz, 2200 Mhz, 2 Çekirdek, 2 Mantıksal İşlemci
NOT: 32 Bit oLdugu için Ram 3 Gb olarak Kullanılıyor. 64 Bit Kursam Etkısı oLur mu 4 Gb Tam kullanıLır o zaman. Bilgisi oLan yok mu .s Yarından sonra neti kapatıyorum bılen varsa yardımcı olsun lütfen
Hocam ekran kartin zayif..ozellikleri azaltip dene kasmaya devam ederse islemci kasiyordur..ama ekran kartinin kasmasi cok dogal
Ekran Çok aşırı derecede Donuk Donuk hareket edıyor .s 1772 mb Paylaşımlı ekran kartı, video belleği 512 gerıye kalan paylaşımlı .s
bu kartla dirt 2 oyununu orta ayarlarda oynayabilirsiniz ortalama 20-25 fps de yüksek ayarlarda zorluyorsanız kaldırmaz kasması gayet normal.birde ekran kartını amd sitesinden güncelle
Öyle dandık Serisi Denk geLmıs kı bana AMD sıtesınde Güncellemeye daır bırsey yok bu modele aıt .s Dirt 2 Hevesınden vazgegecez o zmn masaustu alana kadar desenıze
quote:
Orijinalden alıntı: SyNisik
Öyle dandık Serisi Denk geLmıs kı bana AMD sıtesınde Güncellemeye daır bırsey yok bu modele aıt .s Dirt 2 Hevesınden vazgegecez o zmn masaustu alana kadar desenıze