Şimdi Ara

yardım disk bölme ac,l

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorum var ben yeni pc aldım ama d sürücüsü yok d sürücüsü yapcam onu araştırdım buldum fakat kaçlık yapmam gerektiğniği bilmiyorum sizce dyi kaç yapmalyım sürücümün boyutu 579.047gb sizce bunun kaçını d yapmalıyım?

• c bana göre max 30-35 gb olsun nasıl olsa bigün çökecek .kaybedilecek şeyin az olsun.

edindiğim deneyimlere göre harddiskin min. 3 bölüm olmalı.

1.bölüm işletim sistemi

2.bölüm özel dosyalar resim müzik hatıra film vs vs..

3. bölüm programlar driverlar vs vs. ( bu bölümün 1 yedeğini dvd de saklayın).

eğer sistem çöküpte harddiskteki bozulmadan dolayı 1.bölüme format çekemezseniz 3.bölüme format çekip 2.bölümde sizin için çok değerli olan resim video ve hatıralarınıza kaybetmemiş/tekrar erişmiş olursunuz.ve yedekleme imkanınınz olur.

1.bölüm 30-35gb

2.bölüme 1.ve 3.bölümden ne artarsa bırakırsınız 500-510gb gibi
    3.bölüm 20-25gb
  • ihtiyazına göre kendin karar vermelisin biz ne desek boş

benim external ım olduğu için dde çok az dosya var. word dostaları yada program setupları ve sık dinlediğim mp3 dosyaları var o yüzden 5 gb yetiyo. ama mesela senin film arşivin olur. albüm arşivin olur birsürü oyun indirmişsindir. 350 d ye ayırırsın 150 c de bırakırsın senin paşa gönlüne kalmış... bence c ye kuracağını kur herşeyi yap 100 gb boş alan bırak kalanı d y at
  • c yi(sistem yuklu bolumu) en fazla 50 gb yap gerisini d(diger bolum) yap.

ilerde format vs daha kolay olur. fazla bolumleme yapmayi da tavsiye etmem sorun lar cikabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Disk Alanı Aktarımı (C-D)
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.