Şimdi Ara

Yardım Edene Ömrüm Boyunca Dua Edicem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Selamun Aleyküm Abilerim benim 4-5 ay öncesi parmağım çatladı iş yüzünden 1 hafta dişimi sıktım sonra gittim kaynamış dediler neyse sonra zaman geçti bi daha gittim yumşak doku zedelenmesi dendi ilgilenmediler sonra içime sinmedi gene gittim kırık dendi buda içime sinmedi bidaha gittim ödem dendi gene ilgilenmediler şuan parmağım ilk günkü gibi şiş halen ve de diğer parmağa kıyasen çatlayan elim eklemi değişmiş büyümüş gibi abilerim nolursun bilen birisi yardım etsin kırıp tekrar mı kaynatırlar hani bilgisi olan yardım etsin tüm piskolojimi alt üst etti yardımlarınızı bekliyorum

• Eklem su toplamistir iyilesecek ya normal sismesi. Saglik ocagina veya isyeri hekimine degil de hastaneye git veya hastaneyse universite hastanesine git rontgen fln cekerler bakarlar. Bir de 1 hafta boyunca neden disinizi siktiniz ki? Isyeri hekiminize gitmeniz gerekirdi. Is yeri hekimi yoksa ustadan izin alip en yakin doktora giderdiniz rapor vs alirdiniz. Buyuk bir yerse calistiginiz yer de is yeri hekimi olmak zorunda zaten yasal olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hastaneye gittim ilgilenmediler bide kendi şişiği değil resmen eski halinin 2katı su olduğunuda pek sanmıyorum pembe gibi sanki içten kanama var gibi
  • gearswars1234 G kullanıcısına yanıt
    Kendi şişliğidir o muhtemelen.

HAstanede ilgilenmediler diye bir olay olmaz, gerekli görülmemiştir ekstra bir şey. parmak sargıları satılıyor eczanelerde alabilirsiniz. Bir de orada bir enflamantuvar olmuştur onunla ilgili de ağrı lkesici-antienflamantuar alabilirsiniz. Benim ilaç adı vermem ne resmi ne de vicdani olarak uygun olmaz doktor tavsiyesi değildir belirttiklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gearswars1234

hastaneye gittim ilgilenmediler bide kendi şişiği değil resmen eski halinin 2katı su olduğunuda pek sanmıyorum pembe gibi sanki içten kanama var gibi

Özele git özel hastaneye hemen sen durumu kontrol altına almaya bak sonrası tazminat mazminat gerisi kolay.. ilk işin yarın hatta yarına bırakma şimdi özel bir hastaneye gidip adam gibi baktır... bakalım ne diyorlar. Madem devlet ilgilenmedi özel baksın...

• quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

quote:

hastaneye gittim ilgilenmediler bide kendi şişiği değil resmen eski halinin 2katı su olduğunuda pek sanmıyorum pembe gibi sanki içten kanama var gibi

Özele git özel hastaneye hemen sen durumu kontrol altına almaya bak sonrası tazminat mazminat gerisi kolay.. ilk işin yarın hatta yarına bırakma şimdi özel bir hastaneye gidip adam gibi baktır... bakalım ne diyorlar. Madem devlet ilgilenmedi özel baksın...

adamın parmağı çatlamış bir hafta sonra gitmiş ne tazminatı

• quote:

Öncelikle Selamun Aleyküm Abilerim benim 4-5 ay öncesi parmağım çatladı iş yüzünden 1 hafta dişimi sıktım sonra gittim kaynamış dediler neyse sonra zaman geçti bi daha gittim yumşak doku zedelenmesi dendi ilgilenmediler sonra içime sinmedi gene gittim kırık dendi buda içime sinmedi bidaha gittim ödem dendi gene ilgilenmediler şuan parmağım ilk günkü gibi şiş halen ve de diğer parmağa kıyasen çatlayan elim eklemi değişmiş büyümüş gibi abilerim nolursun bilen birisi yardım etsin kırıp tekrar mı kaynatırlar hani bilgisi olan yardım etsin tüm piskolojimi alt üst etti yardımlarınızı bekliyorum

farklı hastane/doktor lara git ilgilenebilir ler ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu zor günde lütfen dua edin
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ufacık bir konuda ufacık bir şey için birbirinizi kırmaya değer mi. Çok gereksiz bir tartışma olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cosmic Love kullanıcısına yanıt
    Adamın cevaplar efsane
    Hocam aslında böylelerini hakaretten dava edeceksin bak bakalım bir daha konuşabiliyor mu? Kendi mesleğiymiş ya çıksın bakalım işin içinden

• quote:

Orijinalden alıntı: gandalff

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

quote:

Birisi şu üçüncü dünya eriğine bloklamanın ne olduğunu ve onu blokladığımı anlatsın.

Hem suçlusun hem güçlü hem bu iş içindeyim diyorsun birde adama doğruyu anlatacağın yerde üstüne gidiyorsun.Bu konuşmaya girmezdim ama malesef bazılarının bu uyarılara ihtiyacı var

Nâdan ile sohbet etmek güçtür bilene,
    Çünkü nâdan ne gelirse söyler diline..

Doktor arkadaşın da, sen de; oju zaten bloklamıştım, yazılanları gözüyle değil başka bir yeriyle okuduğu anlaşılan seni de blokluyorum. Sizin gibi anlayışı engelli insanları hayattan soyutlamak lazım. Gidip millete şişiyorsunuz gelip burada tanımadığınız insanlara patlıyorsunuz. Şu forumu çekilmez kılanlar sadece sizin gibi haddini bilmekten aciz olanlar.. başka kimse değil.

gearwars

hocam merhabalar, şişliğinize benzer bir tecrübe yaşadım. parmağım eklemden şişti ve aylarca öyle kaldı. çok canım yandı. şu an hiçbir sorunum yok ancak durumumuzun aynı olmasını garantilememiz de mümkün değil. o yüzden doktora görünüp film çektirmenizde fayda var.

sizi rahatlatması için şişliğe buz tedavisi uygulayabilirsiniz. her gün, birkaç kere. bir kâseye sıcak, diğerine de soğuk su koyabilirsiniz. parmağınızı birine daldırıp 5 saniye bekletirsiniz sonra da diğerine daldırıp 5 saniye bekletirsiniz. ve bunu 10 kez tekrarlarsınız. sıcak su damarları genişletecek, soğuk su da büzüştürecektir. böylece oradaki ödemin azalması kolaylaşacaktır.

parmağınızı çok zorlamayın, ani hareket ve darbelerden koruyun, ısı tedavisi ve hafif şiddette masaj uygulayın, inşallah daha iyi olur. ne yapıp edip ilgi gösterebilen bir doktora görünün ama lütfen. mesajın bundan sonraki kısmını diğer arkadaşlar için yazıyorum, size geçmiş olsun, lütfen dua edin, iyi günler.

saol abide 5 6 hastaneye gittim hepsinde farklı şeyler söylendi inanmassın belki ama birinde çatlak birinde kırık birinde ezilme birinde yumuşak doku zedelenmesi en sonundada ödem dendi 5 aydır parmağım şiş eklemin şekli değişmiş bildiğin büyümüş damarları diğer parmağıma göre kıyaslayınca farklı hani tedavi ettirebilmem için ne üzerine gitmem lazım ortopedistler hep ilgilenmediler çünkü neden diye sorarsan hepsi her seferinde farklı şeyler söylediler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.