Şimdi Ara

YARDIM EDENE SKİN VERECEK HALE GELDİM BİR EL ATIN ARKADAŞLAR LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinizin ramazanı mübarek olsun. Neyden kaynaklandığını anlamadığım sorunumu çözecek arkadaşa cs de çok ta pahalı olmayacak skin verecek bıkkınlığa geldim bu durum beni çok üzüyor.

Arkadaşlar cs de full ayarlarda Full hd de 300 fps alan bir bilgisayarım var. (olması gereken). Yani daha önceden böyle fps alıyordum. Ta ki hydra güncellemesine kadar. Herneyse saçma sapan bir fps düşmesi yaşanmaya başladı. Full ayarlarda dustta 120-150 fps arası geziniyor. İnfernoda 80 i görüyor. Tüm ayarları düşürüp ekranı 4:3 yaptığımda ise dust da 170 infernoda 120 civarı alıyorum. Önceden her türlü 300 alıyordum. Ne yapacağımı şaşırdım beyler bana bi yardım edin yemin ederim sorunumu çözen arkadaşa güzel bir skin atacam ne yapsam olmadı. Tüm driverleri güncelledim olmadı. -novid - high yaptım olmadı. Virüs taraması da yapıcam kapsamlı. Lütfen yardım edin

MSI Rx 470 4 gb
    HyperX 8 gb ram
    i5 6402p
    Msı H110m Pro-vd

yardımlarınızı bekliyorum

• Meraktan soruyorum 300 fps yi gösteren bir monitör var mı? Normalde 60 fps gayet akıcı oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet , akıcı ama gta v almayı düşünüyorum bu yüzden fps sorununu çözmeye çaşılıyorum. kartta bi bozukluk mu meydana geldi onu öerak ediyorum

• MSI Afterburner kullanarak CPU ve GPU kullanımına bakabilirsin.
  • Sadece CS:GO'da mı bu fps düşüklüğü var ?

Başka oyunlarda denediniz mi ?

Çünkü sadece Hydra güncellemesinden sonra olduysa, belki güncellemede optimizsyon vs gibi bir sıkıntı olmuş olabilir. Yani siz ne yaparsanız yapın düzelmeyebilir, Valve patch getirene kadar.

Ama her oyunda böyle olmaya başladıysa, driverlarınızı, kart ısısını, kasa içindeki hava dolaşımını, işlemci ısısını kontrol etmeniz gerekebilir. Ayrıca güç kaynağınızın da normal çalıştığından emin olmanız gerek.

Ancak sizin söylediğinize dayanarak, sanki sorun oyundaymış gibi geldi. Yani güncellemeden kaynaklı bir sıkıntı gibi duruyor. Tabii başka bir oyunda denemeden ne söylesek havada kalacak biraz.
  • Cs go'da 60 fps ile 300 fps arasında dağlar kadar fark vardır monitörün kaç kare gösterdiği bu oyun için pek önemli değil yüksek fps akıcılığı inanılmaz derecede etkiler. Fps düşüşü ile ilgili konsoldaki tüm komutları silip tekrar denemeni öneririm. GTX 1070 ile benzer bir sorun yaşamıştım fps 100 üstüne çıkmıyordu dediğim şekilde girdim düzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Meraktan soruyorum 300 fps yi gösteren bir monitör var mı? Normalde 60 fps gayet akıcı oluyor.

Rekabetçi modunda min fps 300, max 650. Bu da ölüm maçı fps yine min 300, max 450 fln..
    YARDIM EDENE SKİN VERECEK HALE GELDİM BİR EL ATIN ARKADAŞLAR LÜTFEN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ooo çok fark ediyordur kesin. Taş çatlasa bir monitörün gösterebileceği fps değeri 240fps. O da gerçek 240Hz monitörle ve uygun bağlantı ile. 100fps üzerindeyken dalgalanma olmadığı sürece algılayamazsınız. 60Hz monitör varken de yüzlerce fps almanın mantığı ego tatmin etmektir, CSGO'da da senelerdir bu muhabbet dönüp duruyor. 120fps üzeri gereksizleşmeye başlıyor. CS'deki akıcılık sorunu genellikle AMD kartlarda olan frametime dalgalanmasından oluyor.Yoksa 120fps üzerindeyken sayaç kapalıyken kimse 130-150fps farkını anlayamaz ki 300fps'ten bahsediyorsunuz.
  • O kadarını anladık da bu farkı göz algılıyor mu 450 ile 650 fps yi hangi göz algılayabiliyor. Dahası bu fps yi tam yansıtacak monitör nerede? Rakamsal olarak rakamların önemi nedir isterse 1650 fps olsun

• CS:GO'ya gelen güncellemeler arada bu tip sorunlara neden olabiliyor.
    Senin sorununu ancak Valve çözer.
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    Dostum biliyorum. Monitorun hz değeri ile alakalı fps durumu + gözümüz ne kadar ilerisini görebilir ki. İş olsun diye paylaştım işte neyse konu dağılmasın.
  • 6402P ile minmum 300 FPS mi?

Benim 6700'de bile Dust II'de 1280x1024 + ayarlar low 4xMSAA'da yer yer 280'e düşerken 6402P'nin minmum 300 alma olayı pek gerçekçi gelmedi açıkçası.
  • başka oyun yüklü değil şuan deneme imkanım olmadı lakin fps düşüşü hydra güncellemesinden sonra oldu. dün dustta 150 alıyordum bugün 120 ye indi daha da düştü ne oluyor anlamıyorum. bu arada minimum 300 değil de genelde 300 civaı geziyordu. 270 vs. 130 a düşünce gerçekten hissedilir fark ortaya çıktı özellikle aztec de düşüyor. Sıcaklığa gelicek olursam kasada 1 fan öevcut önde oda. yan kapak açık. kasa hava alan bir konumda esiyor sürekli oda. oyunda 60 dereceyi geçmiyor boşta 35 civarı. sıcaklıktan pek şikayetim yok ama şöyle bir durum var . alakası varmı bilmiyorum ama kasa açılırken hani anakart markası yazıyır ya açılışta (msi pro series yazıyor bende) oraya gelince bi kapanıyor bilgisayar. tekrar açma tuşuna basınca düzgün açılıyor. güç kaynağıylamı alakalı bilemiyorum. güç kaynağım cooler master thunder miydi neydi 600W. cevaplarınız içün teşekkürler :) fikrinizi oaylaşırsanız sevinirin

• up

• Monitör ve hani göz algılar olayına takan arkadaşlar var. Benim gözüm de algılıyor monitorum de . Siz hiç 300 FPS ile Cs Go oynadınız mı ? Ego tatmini falan diyorsunuz arkadaş burada çözüm arıyor . Emin olun 150 FPS ile 300 FPS çok farkediyor Cs Go da.

Soruna gelecek olursak oyunu silip baştan kurun , probleminiz çözülür . Bu tip nedeni kestirilemeyen saçma problemler yaşanıyor bu sektörde maalesef.

• sertalpetenxx S kullanıcısına yanıt
    Oyunu ayarlardan penceresiz tam ekran moduna alin fpsyi etkilemez ama akicilik cok ciddi anlamda degisiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cs go da yuksek fps onemli.intel ekran kartini kullaniyom 80 90 100 civari ve aimi adama getiremiyom dalgalaniyo sanki aim ben cevirdikten sonra geliyo hele catisma anlari ve smoke molotof vs durumlarinda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • R7 240 Kullanıyorum 90-130 fps aldığım dust 2 haritasına hydradan sonra giremez oldum girmeye çalışıyorum yükleniyor ekranı geliyor 5 saniye bekleme yeri ve sonra oyun çöker. Güncellemeyi bekleyin sorun çözülür ben şu an hiçbir haritaya giremiyorum ve r7 370 miydi neydi öyle bi kartta bile güncellemeden sonra 150 fps yi geçemiyorum
  • aynen aga hydra darma duman etti bizi. oyunu silip kuracağım. Bf 4 ultrada 80 civarı fps alıyorum bi problem yok. sorun hala devam ederse alışmaya çalışacağım diğer güncellemelerde düzelir iniallah. hepinize teşekkür ediyorum

• İslemci frekansini kontrok et.

Ayrica rx480 kartim var full hersey acikken 300 ustunu zor goruyorum.

Atladiginiz bir yer var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.