Şimdi Ara

Yardım eder misiniz sistem toplamam lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba abilerim dostlarım elimde bir bilgisayar var özelliklerini model model atamıyorum şuan ufak bir bilgi geçeyim 6 gb ram nvidia geforce 8600gt asus anakart intel core 2 duo işlemci var kasa çok vasat halde değişmesi şart walt ıda işe yaramaz 1000 liralık bütçem var karta taksitle vatandan sistem toplamam gerek dvd ve harddisk var ram de 6 gb yeterli gibi fazla anlamıyorum uyum işlerinden monitör de var elimde yardımcı olur musuz lütfen internette araştırdım biraz çok sıkıntı bu işler yeni güncel oyunları high te oynatıcak bi sistem çıkmaz biliyorum ama en azından orta düşükte iyi bir performans alabilirim diye düşünüyorum elimdeki sistemle cs go yu genel anlamda akıcı oynadım ets 2 yi orta ayarda çok rahat oynadım yüksekte kasma geçişlerde ağırlık hissettim çok yüksekte bilgisayar uçtu :D 1000 tl yi 100 falan aşabilir cidden fark edicekse 200 ü zorlarım elimdekilere ek olarak ne almayalıyım nasıl bir sistem dizebilirim yorumlaınızı bekliyorum çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• A10 7870K
    A68HM-E33
    8 GB DDR3
    VS450
    -------
    Hocam elindeki HDD sağlam ise onu kullan. Bu arada RAM'leri de DDR3 alman lazım. Aklına takılanı sor.
  • Çok teşekkürler dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlperanQ kullanıcısına yanıt
    AMD Athlon II X4 860K 3.7GHz 4 MB FM2+
    MSI A68HM-E33 DDR3 2133MHz
    Corsair 8GB 1600Mhz DDR3 CL10
    High Power ECO 400W
    Zalman ZM-T2 ATX Kasa/Siyah
    Zotac GTX750Ti 2GB 128Bit GDDR5 16X

bu şekilde bir sistem toplayabilirsin.

sinerjide 1200 tl ye geliyor. vatanda daha fazla tutacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.