Şimdi Ara

YARDIM EDICEK KIMSE YOKMU :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar benım c ve d olmak uzere 2 tane hhd var c ye xp pro kurmustum d ye de vısta daha sonra d dıskını formatladım xp deyken d dıskın ustunde ters tıklayarak bıcımlendırme yaptım ama aclısta yıne bana boot ekranı gelıyor ve hangı ısletım sıstemını secmem gerektıgını soruyor nasıl bu ekranın gelmemesını saglarım

Not: gelişmişten baslangıc ve kurtarmadan varsayılan ısletım sıstemı xp secılı duzenleden de dıger vıstanın ısmının oldugu yerı sılıp oyle kaydettım yanı varsayılan ısletım sıstemı yazan yerde 1 tane ısletım sıstemı gozukuyuor zaten o yuzden duzenleden notpadla ac ordakıkı vısta yazılı yerı sıl demeyın lutfen bıde işletim sisteminin gösterme süresi de kapalı tıklı degıl yanı o yuzden onuda kapatmamı ıstemıyın yardımlarınızı beklıyorum

• denetim masası, sistem özellikleri,gelişmiş,başlangıç ve kurtarma seçeneklerine gel
    işletim sistemlerini gösterme süresi nin yanındaki kutuyu boşalt ve ok le,altındaki gerekirse kurtarma seçeneğinide kaldır menü daha çıkmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreXXX -- 15 Ocak 2008; 11:21:22 >
  • yaptım zaten arkadasım okuduysan yazdıgım notları
    baska bır yolu olmalı bence boot hala bır yerde kayıtlı
    sılmem
    gerek
  • ters tıklamak nedemek?
    anlamadım
    birde C ve D diye HDD mi var?
    yoksa aynı HDD de C ve D diye iki partition mu var?
    biraz daha anlaşıır yaparsan yardımcı olmaya çalışırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.