Şimdi Ara

Yardım edin çok kararsızım :( [ACİL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemci : AMD ATHLON 64 X2 4800(BOXED) + - 920 USD - 0212 364 64 64 ( YETKİLİ SATICI )

Anakart : ASUS A8N32-SLI Deluxe (220 USD) Soket 939, YETKİLİ : 0212 2172929

Kasa : Cooler MASTER Stacker STC-T01-UWK (165 USD) - 542 00 00 (PC GOLD-SADECE BU MAĞAZADA VAR-KADİKÖY)

Bellek - Ram : 1 GB DDR2-667MHz, PC2 5300, TWINMOS CL4, (Twinmos Chip) $113.85

Harddisk : SEAGATE, 160GB 7200 IDE HARD DISK - 87.88 USD

Ekran Kartı : SAPPHIRE, PCI-E,3256MB ATI-RADEON X800 XL GDDR3 03.69 USD
    LCD Monitör : Hyundai Q90U 19" 520 USD
    Hoparlör : Creative T7900 SPEAKERS-CREATIVE INSPIRE T7900-7+1 SURROUND (Gerçek 92W), (Siyah) $169.00 USD

Ses Kartı : Ses Kartı 7.1, CREATIVE SB X-FI PLATINIUM, External, 24 Bit, Dolby Dijital EX, Uzaktan Kumanda , 200$ USD

arkada$lar bunları satın almak istiyorum sizce nasıl parçalar seçmişim ve bana öneri eleştiri ya da ürünlerle ilgili görüşlerinizi belirtirmisiniz..PSU ve kesintisiz güç kaynağı da almak istiyorum kaç W almam gerekir ve kolayca bulunan bir model istiyorum.Yazıcıoğlundan mesela,ve bu ürünleri bulmakta sıkıntı çekermiyim?Alırken nelere dikkat etmeliyim?Alternatif CPU öneriniz varmı(AMD) ?

• Sne napıcaksın bu sistemi?? Yaptığın iş mi gerektiriyor bunları yoksa paran mı çok? Yanlış anlama sadece merak ettim.
  • Valla sistem başlı başına harika bir sistem denebilir ama öyle bir sisteme ekran kartı gitmemiş; en azından bir 7800gtx veya x1800xt tercih yapmalısın çünkü anladığım kadarıyla iyi bir bütçe ayırmışsın bilgisayar olayına.. x800xl yerine 7800gtx veya x1800xt alman çok daha yararına olur.. Psu 450W+ almalısın, ki gerçek olmalı bilinmeyen markalara bulaşma hatta 500W alsan daha iyi olur.. Aopen, Thermaltake, Tagan gibi markalar tercihin olmalıdır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Valla sistem başlı başına harika bir sistem denebilir ama öyle bir sisteme ekran kartı gitmemiş; en azından bir 7800gtx veya x1800xt tercih yapmalısın çünkü anladığım kadarıyla iyi bir bütçe ayırmışsın bilgisayar olayına.. x800xl yerine 7800gtx veya x1800xt alman çok daha yararına olur.. Psu 450W+ almalısın, ki gerçek olmalı bilinmeyen markalara bulaşma hatta 500W alsan daha iyi olur.. Aopen, Thermaltake, Tagan gibi markalar tercihin olmalıdır..

sistemin harika olduğunun ben de farkındayım ama ilk günlerinde bu işlemeciyye bu kadar para vermenin geregi var mı onu anlamadım..?
  • cpu için beklesem fiyat ne kadar zamanda ne kadar düşer acaba ? uzun yıllar kullanabileceğim bi pc istiyorum o yüzden athlon 4800+ baktım,3500+ da var ama sanırım onu çok fazla kullanamam.Oyun için genellikle ps2 kullanıyorum ama ekran kartından çok anlamadığım için bunu seçtim,en uygunu buydu :( 7800gtx 650 $ mı ? daha uygun bişey varmı ? LCD hakkında ne düşünüyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi northwest -- 10 Aralık 2005, 17:19:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: northwest

cpu için beklesem fiyat ne kadar zamanda ne kadar düşer acaba ? uzun yıllar kullanabileceğim bi pc istiyorum o yüzden athlon 4800+ baktım,3500+ da var ama sanırım onu çok fazla kullanamam.Oyun için genellikle ps2 kullanıyorum ama ekran kartından çok anlamadığım için bunu seçtim,en uygunu buydu :( 7800gtx 650 $ mı ? daha uygun bişey varmı ? LCD hakkında ne düşünüyorsunuz ?

arkadaşım 900 $ lık işlemciye tamam diyorsun 650 $ lık ekran kartına pahalı diyorsun. burada makine ile ne yapacagın onemli?
  • en fazla 2800 $verebiliyorum o yüzden...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok acil yardım !
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • AMD'ler ile DDR2 ram kullanamazsınız
  • evet bugün farkına vardım teşekkürler :)
  • 4800+ gerçekten gereksiz sana bu durumda; 3800+ x2 modeli gigatek de 400$ + kdv civarında; zaten çift çekirdekler oyunlardan çok aynı anda daha çok işlem yapan kullanıcılar için yani fazla kanmana gerek yok düşüncesindeyim.. İşlemciden artacak parayı ekran kartının üzerine ekleyerek 7800gtx alman çok ama çok daha performans katacaktır :)..
  • ya birader ddr2 yi amd ye takmışsın bir yaşıma daha girdim.ayrıca işlemciye bukadar para vermek hiç mantıklı değil.oyun için ps2 kullanıyorum diyorsun ozaman neden böyle yüksek işlemci alıyorsun.bunun 2-3 ömlek altı her işini görür kanaatindeyim parana yazık.ama karar senin tabiki.bizimki sadece tavsiye
  • AMD ATHLON 64 X2 4800(BOXED) + - 920 USD cok para ya yazık 3800+ x2 modeli 400$ + kdv miş onu al onun yerinede 2x6800gs mis kimin olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.