Şimdi Ara

yardım edin ekran görüntüsü alamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bilgisayar topladım, ekran kartı Zotac Gtx 1070 elektrik geliyor, kasa çalışıyor ancak görüntü alamıyorum. Monitörü yeni aldım asus pg278q ancak iki hafta önce tv den hdmi bağlantısı yaptığımda görüntü geliyordu. Şimdi ne tv ne monitor ile görüntü alabiliyorum(No signal). Tüm bağlantıları yaptım ekran kartında sıkıntı olabilir mi, yardım lütfen.

• Bana sıkıntı ekran kartında gibi geldi iyice oturmasına dikkat edin ve çıkarıp yeniden takmayı deneyin bu arada diğer bileşenlerde de sorun olma riski var ama öncelikli olarak ekran kartını çıkarın anakartın onboard ekran kartı varsa onu deneyin görüntü onboard da geliyor ise ekran kartında sıkıntı var demek takip çıkarın olursa buraya yazınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce cmos reset yap olmazsa ramlerin yerini değiştir.
  • Söylediğinizi yaptım ancak görüntü gelmedi maalesef,o halde anakartta sorun olmalı diye düşünüyorum.Acaba ekran kartını takarken anakarta zarar vermiş olabilir miyim diyorum ama o zaman da monitör gelmeden tv de görüntü alamazdım birkaç hafta önce.
  • yarın deneyeceğim hocam sagolun öneri için
  • quote:

Orijinalden alıntı: baggioo

Söylediğinizi yaptım ancak görüntü gelmedi maalesef,o halde anakartta sorun olmalı diye düşünüyorum.Acaba ekran kartını takarken anakarta zarar vermiş olabilir miyim diyorum ama o zaman da monitör gelmeden tv de görüntü alamazdım birkaç hafta önce.

Hocam anakartınızın onboard ekran kartı ile olmadı ise ekran kartinidi çıkarıp geri takınca da olmadi ise herşeyi çıkarın bekleyin sonra tekrar takin bi deneyin yani ama önce onboard ekran kartı ile deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun tekrar çıkarıp deneyince düzeldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop ekran yeşil oldu YARDIM
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.