Arkadaşlar nası başlıycamı bilmiyorum yaklaşık 1.5 yıldır devam ettirmeye çalıştığım bi beraberliğim var devam ettirmeye çalışıyorum çünkü inanın bnm başıma gelenler pişmiş tavuğuun başına gelmemiştir onu o kadar çok seviyorum ki gözümün hiç bişe gördüğü yok oda bunu çok iyi biliyo oda çok seviyo eminim ama çok kavga ediyoruz sudan sebeplerle her ayrıldığımızda sırf bni kıskandırmak için başka kızlarla çıkıyo hatta bazen çıkmadığı halde çıktığını söylüyo kahroluyorum ama her defasında dayanamayıp geri dönüyorum dayanacak gücüm kalmadı artık onsuz yapamıyorum ama bana yaptıklarınıda unutamıyorum lütfen yardım edin napmam gerekiyo nası davranıyım tavsiyelerinize gerçekten çok ihtiyacım var
abla sana nasıl yardım edeceğimi bilmiyorum ama şunu bil ki:Sana gerçekten çok yardım etmek isterdim. şuan diyebileceğim tek şey o sana kendini iyi sevdirmiş bir de o da seni çok seviyor.Seni geri çekmek için bunları yapıyor... unutmaya çalış bence...
aynı şeyleri sen ona yap..
arka fon müziği İsmail YK - Allah Belanı Versin
ya herşeyi diyin ama unut demeyin çok denedim olmuyo biri bana bu kadar aşık olabileceğimi söylese hayatta inanmazdım ama o kadar çok seviyorum işte
quote:
Orjinalden alıntı: Tugye yardım...
abla sana nasıl yardım edeceğimi bilmiyorum ama şunu bil ki:Sana gerçekten çok yardım etmek isterdim. şuan diyebileceğim tek şey o sana kendini iyi sevdirmiş bir de o da seni çok seviyor.Seni geri çekmek için bunları yapıyor... unutmaya çalış bence...
aynı sorun bı zamanlar yasadım yapman gereken onu unutman cunku ılıskıde bır kere ayrılık oluyorsa ve o u-ılışkıde suureklı tartısma yasanıyorsa sonuc ıstesende bır yere ulasmaz ve bak sen ben onu sevıyorum dıyorsun ama o senı sevse baska bırıyle cıkmaz kıskandırmak ıcınde olsa hıc kıskandını bellı etme umursama bır laf vardır bırak gitsin geri donerse senındır ama ger ı donmezsse zaten hıc senın olmamıstır
biliyorum belki o derece inandırıcı gelmiyo ama ondan başkasıyla yapamam çok aptal olduğumu düşünenler olucak ama o kadar seviyorumki kimseye anlatamıyorum anlattıklarımda sizin gbi şeyler söylüyolar şunuda söyliyim bi kere bile geri dön demedim çünkü boğmak istemiyorum hep o geldi hiç hayır diyemedim
quote:
Orjinalden alıntı: kiss03
aynı sorun bı zamanlar yasadım yapman gereken onu unutman cunku ılıskıde bır kere ayrılık oluyorsa ve o u-ılışkıde suureklı tartısma yasanıyorsa sonuc ıstesende bır yere ulasmaz ve bak sen ben onu sevıyorum dıyorsun ama o senı sevse baska bırıyle cıkmaz kıskandırmak ıcınde olsa hıc kıskandını bellı etme umursama bır laf vardır bırak gitsin geri donerse senındır ama ger ı donmezsse zaten hıc senın olmamıstır
aaahh ahh o kadar kolay olmuyo işte keşke erkek olsaydımm
quote:
Orjinalden alıntı: volkan
quote:
Orjinalden alıntı: zekk
güzel fikir mesela sende benle çıkabilirsin
quote:
kafayı yan yatır
quote:
Orjinalden alıntı: Se®can
quote:
kafayı yan yatır
Sonunda bayanlardan da böyle bir topik gördük. Forum silinebilinir.
ben seni anlıyorum.... çünküü senin sevdiğin derecede aşığım ama ayrılık konusunu hiç yaşamadım bu konuda anlayamıyorum....keşke sana yardım edebilsem
hiç bişe diyemiyorum artık sadece:
quote:
Orjinalden alıntı: ..duygusuz..
ben seni anlıyorum.... çünküü senin sevdiğin derecede aşığım ama ayrılık konusunu hiç yaşamadım bu konuda anlayamıyorum....keşke sana yardım edebilsem
quote:
Orjinalden alıntı: norah_jones
aaahh ahh o kadar kolay olmuyo işte keşke erkek olsaydımm
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: zekk
güzel fikir mesela sende benle çıkabilirsin
erkek olsaydın ben senle çıkmazdım bunu bill
gerçekçi olmak gerekirse artık dur.bırak o üzülsün,telefonunu kapat çvrimdışı takıl seni merak edip mesaj yada mail atarsa emin ol ki o da seni düşünüyor.hep aynı masallar yaşanıyosa savaşma artık,zmana bırak birazda ilişkinizi o düşünsün.
Walla helal olsun çocuğa
Kim bilir naapmışsındırki oda böyle bir yol seçmiştir..hatayı önce kendinizde arayın
quote:
Orjinalden alıntı: kebabkolik
Walla helal olsun çocuğa
Kim bilir naapmışsındırki oda böyle bir yol seçmiştir..hatayı önce kendinizde arayın
bölede denmez ki bea
ya tabiki tek hatayı onda aramıyorum herkes yaşamıyomu bunları herkes kavga etmiyomu ama dayanamıyorum o an kendimi tutamıyorum ayrılalım diyorum oda bunu yapıyo dediğim gbi ona kızamıyorum bile ama dediim gbi dayanacak gücümde kalmadı
quote:
Orjinalden alıntı: kebabkolik
Walla helal olsun çocuğa
kuzenimde sürekli kavga ediyoruz diyip ayrılmıştı(2 senelik ilişki)de sonra çocua hiç yüz vermedi geçenlerde bunlar ayrıldıktan 2 ay sonra falan sordum yine çıkmaya başladık yalvardı dedi...zaten yalvarıyodu kuzenim yüz vermediği için...hala çıkıyolar çokta mutlular