Şimdi Ara

Yardım edin lütfen acil bir sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tavsiye istiyorum sizden. Bugün bir yurda yerleştim, sözleşmeyi imzaladım ama yurda yerleşmek için kesin işlemleri yapmadım daha. Sağlık karakol falan. Bu gece ilk defa kalıyorum. Lisede ( 4 sene önce ) 1 sene yurtta kalmıştım nefret ederim o seneden ve bir fobim var sanıyordum. Bunu, ne olacak alt tarafı falan diye gecistireyim dedim ama şimdi anlıyorum fobim var. Şu an çok kötü hissediyorum boğuluyorum sanki. Hayattaki en kötü anınızı hatırlayın ve onun üstüne nefes alamadığınızı ekleyin. Durumum bu.
    Abim de aynı şehirde ve arkadaşlarıyla kalıyor. 2+1 yerde 4 kişi kalıyorlar. Ben orada koltukta da yatarım o sorun olmaz ve abimi arkadaşlarıyla konuşup konuşturup anlaşabilirim sanırım. Bana yardımcı olurlar diye düşünüyorum eskiden beri arkadaşlar zaten. Babamla da konuşup halledebilirim. Umuyorum abim tarafından sıkıntı çıkmaz. Yurt bir şey yapabilir mi bu durumda. Zaten yurda sonradan para vericektim onlarla şu an para sıkıntısı olmaz şu an buradan biriyle anlaşmıştım, ona para ödeyecektim.

Çok kötüyüm ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fobi gerçekten illet bir şey. Ölüyorsun ama nefes sana inat girip çıkıyor burnundan

• Biz ne yapmalıyız

• Sabah yurt yönetimiyle konuşacam anladım kesin fobim var. Ne demeliyim her türlü çirkeflik yaparım olmaz derse.

• quote:

Orijinalden alıntı: bobsantino

Biz ne yapmalıyız

Ne yapmalıyım hocam tavsiye istiyorum gerçekten önemli bir konu benim için

• Dostum ilk günler herkes için zor olur. Sık dişini, bir iki arkadaş edindikten sonra keyifli hale gelmeye başlar. Odaya tıkılı kalma. Kantinle falan takıl. İster istemez oradakilerle kaynaşmaya başlarsın zaten.
  • o abi işi olmaz. 2+1 sınırlarını zorlamışlar zaten. senin yerinde olsam oraya gitmem. kabul etseler yüzüne bişey demeseler de hoş olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Dostum ilk günler herkes için zor olur. Sık dişini, bir iki arkadaş edindikten sonra keyifli hale gelmeye başlar. Odaya tıkılı kalma. Kantinle falan takıl. İster istemez oradakilerle kaynaşmaya başlarsın zaten.

Su an odada değilim zaten ama bu fobi hocam arkadaş alışma işi.degil. psikolojik sanırım boğuluyorum odada

• quote:

Orijinalden alıntı: LaFleur-

o abi işi olmaz. 2+1 sınırlarını zorlamışlar zaten. senin yerinde olsam oraya gitmem. kabul etseler yüzüne bişey demeseler de hoş olmaz.

Sende haklsın da hocam ne yapacağım bilmiyorum çok kötüyüm şu an odada falan duramıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.