Şimdi Ara

yardım edin okulla ilgili acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben lise 4 e gidiyorum malum öss yaklaşıyor ama ben sınava girmeyeceğim sınıfta 3-4 kişi daha girmeyecek benle beraber ama diğerleri izin kağıdı alıp okula gelmiyor.bende izin kağıdı aldım öss ye çalışmak için ama bişey olurmu diye korkuyorum.kusura bakmayın Türkçem pek iyi değil.

• Sorun yok dostum sakinleş
  • korkuyom yav
  • yukarı :D
  • Arkadaşım bende girmiyorum sınava "geçiş hakkımı kullanmak istiyorum" dedim. Yaklaşık 2 Haftadır bende izinliyim ama şöyle bir mevzu var izini Sınava girmeyeceğimi bilmeyen müdür yardımcısından birine verdim. Tatil yapmak hakkımızsa kullanırız dert etme Ama şöyle bir söylenti duyuyorum artık telaşlanmaya başladım 2 yıllıklar sınav puana göre almıyorlar değil mi? Okul ortalama puanına göre alıyorlar. Bu olayı bilen varsa bana yardımcı olsun bakalım
  • teşekkür ederim arkadaşım akşam bi daha hortlatırım
  • yardımları bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: heAkinG

Arkadaşım bende girmiyorum sınava "geçiş hakkımı kullanmak istiyorum" dedim. Yaklaşık 2 Haftadır bende izinliyim ama şöyle bir mevzu var izini Sınava girmeyeceğimi bilmeyen müdür yardımcısından birine verdim. Tatil yapmak hakkımızsa kullanırız dert etme Ama şöyle bir söylenti duyuyorum artık telaşlanmaya başladım 2 yıllıklar sınav puana göre almıyorlar değil mi? Okul ortalama puanına göre alıyorlar. Bu olayı bilen varsa bana yardımcı olsun bakalım

Öyle birşey yok.Geçiş hakkını kullanmak için ilk sınava girip barajı geçmen gerekiyor.Yanlışsam düzeltin

• quote:

Orijinalden alıntı: DEMosTy

quote:

Orijinalden alıntı: heAkinG

Arkadaşım bende girmiyorum sınava "geçiş hakkımı kullanmak istiyorum" dedim. Yaklaşık 2 Haftadır bende izinliyim ama şöyle bir mevzu var izini Sınava girmeyeceğimi bilmeyen müdür yardımcısından birine verdim. Tatil yapmak hakkımızsa kullanırız dert etme Ama şöyle bir söylenti duyuyorum artık telaşlanmaya başladım 2 yıllıklar sınav puana göre almıyorlar değil mi? Okul ortalama puanına göre alıyorlar. Bu olayı bilen varsa bana yardımcı olsun bakalım

Öyle birşey yok.Geçiş hakkını kullanmak için ilk sınava girip barajı geçmen gerekiyor.Yanlışsam düzeltin

Yanlışsın İlk sınav ön deneme gibi düşün bir baraj var ve geçmen gerekiyor. Rehberlik dersinde hoca ince ince anlattı. Önemli ve gerçek sınav ikinci olan

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.