Şimdi Ara

Yardım Edin Yoksa Bittim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Çalıştığım Şirketin Bilgisayarlarına Format Attım Fakat Birtanesi Vardıki Nereden Bulaştım Keşke O cd Yi takmasaydım da o formatı atmasaydım sorunum şu şirketteki bilgisayarlardan biri compaq evo masaüstü pc ince kasa monitör altı format attım xp professional kurdum ekran kartını tanımadı ve ekranı 4 bitte çalıştrdı sürücüleride kayıppmış hp nin kend sitesinden sürücüleri indirmek istedim kasanın modelini de bulamadım ama araştırmalarıma göre d 300 galiba indrdim kurdum sürücülerini ve hiçbir donanımı tanımadı o kasayı yapmam lazım acilen önerilerinizi bekliyorum yoksa benim bittiğim andr ekran kartı ethernet kartı ses kartı lazım başına gelen varmı böle bi durum kasayı çalıştırmıolar öle duruyo

• Driver magic pro adlı programı indirin ve bilgisayara kurun. Her donanımın sürücüsünü bulup güncel sürücüleri yükleyecektir.
  • ethernet sürücüsde yok ethernet sürücüsü olsa idi olurdu
  • Sürücülerini bulamadığınız bilgisayara everest ultimade kurun ve donanımlarını tespit edin. Öncelikle ethernet kartının model ve numarasıyla internette sürücüsünü arayın ve CD ye ya da flash belleğe sürücüsünü aktarın ve diğer bilgisayara kurun. Ethernet kartınızı tanıttıktan sonra internete bağlanabilirseniz gerisi kolay..
  • süper fikir ama acaba xp nin bile sürücülerini yüklemediği bilgisayarın ewerest ne yapabilir ama deneyeceğim sağolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: yalnız genc

süper fikir ama acaba xp nin bile sürücülerini yüklemediği bilgisayarın ewerest ne yapabilir ama deneyeceğim sağolun

Everest sadece bilgisayarınıza ait donanımların ayrıntısını görüntüler. Herhangi bir sürücü yüklemez.

Everest olmazsa bilgisayarın tam modelini nette aratın ve sürücülerine ulaşın..
  • ewerest in sürücü yüklemediğini biliyorum ben sadece donanım ayrıntılarını görüntülemelk için süper fikir dedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.