Şimdi Ara

Yardım Efsane Ligine Çıkmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
6.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Hesabım uzun zamandır hero duvar savunma olarak full dü. Fakat zaman ayıramamaktan dolayı kupa kasamıyordum. Mayıs Dengeleme güncellemesi ile gelen asker ve hero sürelerindeki değişimden dolayı kupa kasmaya karar verdim. Fakat rakipler maksimum 10 kupa da çıkıyor. Oysa ben tek yıldıza 9 kupa verdiğim baskınlar oluyor. Rakip bende patlayınca 10-28 kupa arası bırakıyor. Ben patlayınca 35 kupa bırakıyorum ki 35 kupayı 6-7 savaşda kazanıyorum.

Bu işin bi püf noktası varmı ? youtube da bazı videolarda adamlar 20-30 kupalık köyler düşürüyor. eminim tek yıldızda 8-9 kupa bıraktığım kişilere 20-30 kupa gözüküyorumdur. Niye bana kimse öyle gözükmüyor. Bu konuda bilgisi olanlardan yardım ve tavsiye bekliyorum.

şuan ki kupam 4651

Yardım Efsane Ligine Çıkmak Yardım Efsane Ligine Çıkmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Civil 3ngineer -- 16 Mayıs 2016; 16:02:42 >

• Aynı olay şampiyon lige çıkarken benimde başıma gelmişti. Özellikle 3100 kupa civarındayken nedense hep usta 3 bilemedim usta 2 liginden kişiler ile eşleştiriyor, arasıra kristal 2den köyler çıktığı dahi oluyordu. Uzun aramalar sonucu bazen şampiyon 3 th9 köyler çıkıyordu onlarada direk dalıyordum. Kendim th9 olmama rağmen th10 ve th11 görmekten az küfür etmemiştim. Bir çözüm bulamadım tabi.
  • Lig yükseldikçe oyun ilginçlesiyor.
    Ben 3300 civarında hiç kupa bulamazken 3400den 3650 e kadar nerdeyse 30-40 arası kupa almaya başladım.
    Th9 dum o aralar th10 olunca geri düştüm şimdi tablet garantiden gelirse tekrar tırmanışa geçeceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3000-4000 arası bende sıkıntı yoktu. O aralarda çoğu köyü üçlediğimden dolayı hızlı geçtim :). Ama 4500 den hem çok sağlam köyler geliyor kupa ve kara iksiri düşük üstüne arama süresi de uzuyor ondan dolayı bulduğunuz köye dalmak zorunda kalıyorsunuz. Saldırı listemi gördünüz 4-6 kasarak bi lig atlamak içik 50-60 savaş yapmak lazım üstüne bi savaşda patlarsan oooo :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lig yükseldikce üst kupadaki kişi sayısı azalıyor. Alt ligde sayı çok olduğu için az kupalı yer denk geliyor. 4600 ve 5000 arasında 1 saat aramaya 30 kupalı yerler çok rahat geliyor. Hatta efsaneden denk gelip 50 kupa gösterdiğini bile gördüm. Ne kadar çok arama denk gelme şansı o kadar yüksek.
    Benden ufak bir tavsiye.(Biliyorsundur zaten ama bilmeyenler öğrensin :) ) Ordunu büyülerini arkadan bas. Max 45 dk aratıp hedef kupanı bulamazsan ilk gelen kupaya dal. döndüğünde arkadan ordu büyü çıkmış herolar kalkmış olucak veya süreleri bayağı azalıcaktır. Kupa yükseldikce çok bulut görüceksin sabretmen lazım. şuan efsanedeyim 2 saat arayıp 6-7 kupalık yerler denk geliyor dalıyorum mecbur. Ve en önemlisi patlamıcan yoksa 1 gün boşa gidiyor

Buda benim saldırılarım >>https://store.donanimhaber.com/e8/2c/80/e82c80df6fafe89d3b9ae0c24628229f.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IQueenTwainI -- 16 Mayıs 2016; 23:18:56 >

• IQueenTwainI I kullanıcısına yanıt
    Şimdi hero ve asker süreleri kısa diye tek hızlandırma da 4 savaş yapma işi yalan oldu o zaman. En iyisi hızlandırma yapmadan sürekli aramak o Zaman. Tek hızlandırmada 4 savaş yapıp 4*4 kupa kasmak şimdilik daha iyi gibi gözüküyor tabi kara iksir dayansa :) @lQueenTwainl senin kara deponu dolu gördüm üstüne bi de walkyre dalıyorsun varmı bu işin de bir taktiği :)

Bu arada saldırlarının maşallahı var tebrik ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Civil 3ngineer -- 16 Mayıs 2016; 23:20:58 >
  • rakibin depo patlatırsan bonusla beraber birikiyor yada en kötü sabit kalıyor. Ben pek sıkıntı çekmiyorum 17 walkery basıyorum her savaş fix kalemede golem alıp saldırıyorum. Senin kara masrafın daha çok benden dikkat ettiğim kadarı ile ama depoları patlatabilirsen sıkıntı çekmezsin :) tabi depoya gidicem diye kupa kaybetmede :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • IQueenTwainI I kullanıcısına yanıt
    18 walky 7 kırıcı 13 sihirbas 1 golem kaleye dev alıp giriyorum büyüler 2 öfke 1 buz 1 atlama

Eskiden depo patlatacam diye 3 kez patlayınca depo patlatmayı bıraktım. Şimdi karam bitince 2-3 Ejder savaşı yapıp dolduruyorum.

Az önce çok arama taktiğini denedim 20 lik kupa çıktı ama tek yıldız da kaldım 6 kupa geldi :))

• Savunma yaptım 1 saat önce tek yıldıza -10 kupa gitti. Sonra saldırı çıktım heroları hızlandırıp 3 yıldıza 8 kupa aldım adaletmi :)
  • Yok değil işte supercell duy bunları :)) bu kupa kasma işinde de taktik yürütmek gerek yoksa anca bi ileri iki geri yaparız :))

• Ufak bir taktik daha veriyim. 4700 olmadan hemen önce 1 haftalık kalkan al. Bu kalkan ile 150 kupa kasabilirsin saldırı yemeden. Tabi 20 kupa ve üstüne dalarak ve patlamadan :) . 4700 kupa üstünde 1 haftalık kalkan alamıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IQueenTwainI

Ufak bir taktik daha veriyim. 4700 olmadan hemen önce 1 haftalık kalkan al. Bu kalkan ile 150 kupa kasabilirsin saldırı yemeden. Tabi 20 kupa ve üstüne dalarak ve patlamadan :) . 4700 kupa üstünde 1 haftalık kalkan alamıyorsun.

aynen alınmıyormuş yeni farkettim

şuan tam 4700 kupadayım titan 1 olup 4700 ün altına düşersem alabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Civil 3ngineer -- 17 Mayıs 2016; 13:33:56 >

• Denemedim ama alınır sanırım tek kriter 4700 gözüküyor :)
  • Helal olsun valla taktir ettim adamlar nerelere gelmis biz hala th9 fullemeye calisalim insallah yazin th10a gecerim bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.