Arkadaşlar bi dosyayı açarken birlikte aç olayı var ya ben onu bir dosyada interner Explorer yaptım ve şu an internetten indirdiğim bütün patch ve client ler internet şeklini alıyo ve ben hiçbir mu yu oynıyamıyorum lütfen yardımınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...YARDIM etmek isteyenler msn dende ulaşabilirler: onur_can_blk@hotmail.com
hangi server
hiçbir server'e giremiyorum hepsini denedim
YA essında işin aslı şöle evde bir kaplonun kısa devre yapmasıyla pc kapandı ve açılmadı bende format attım o aralarada shodow mu oynuyodum oyuna girdim fare çok ağır ilerliyodu bende sinir oldum oyunu sildim ve yeniden yükledim sonra daaa indiriyorum ama yükleyemiyorum çünkü dosya birlikte aç olayıyla birlikte internet explorer şeklini aldı
winrar alakası wawrmı dostum
Yardım etmek isterseniz galiba isteyen yok msn:onur_can_blk@hotmail.com orda hem dosyanın şeklinide gösteririm
Ya dosyayı indiriyorum winrar falan olacağna beyaz bi kağıt üzerinde internet explorer şeklini alıyor delirecem ya dosyanın özelliklerine girdim birlikte aç a girdim ama iptal edemiyorumm......
ya hatta geçen msn den bi abi patch yolladı o da internet explorer şeklini aldı ve abi şu tepkiyi verdi:-naptın olum sen ya ben galiba mu ya elvada dicem (gene bi patch indirdim oda ayno oldu) zaten her yoluda denedim...
quote:
Orjinalden alıntı: onurcan123
ya hatta geçen msn den bi abi patch yolladı o da internet explorer şeklini aldı ve abi şu tepkiyi verdi:-naptın olum sen ya ben galiba mu ya elvada dicem (gene bi patch indirdim oda ayno oldu) zaten her yoluda denedim...
İlk once pc ne winzip ve winrar yukle yukledıkten sonra acmak ıstedıgın dosyanın ustune gel mausla bır kere tıkla secılı olsun sonra trl tusuna basılı tutarken sag tusla farklı calıstır de bu sekılde olması lazım....
ya abi tamamda winrar ya da winzip dediğin dosyaları nasıl yükleyebilirim
abi msn me gelsende sana dosyanın şeklini falan göstersem dediğin yolu da düzelttim...
Herşey için sağolun pc de winrar yokmuş ve yükledim artık mu oynuyacağim
Ya bu sefer de oyuna giriyom server seçtiğim yerden itibaren ağır ağır gidiyo gidiyo duruyo bu olay neyden kaynaklanıyo olabilir...?
eer ekran yeşilse ve çok takılıosa ekran kartının sürücüsünü yükle tekrar
ya ekran yeşil değil ama çok takılarak gidiyo
quote:
Orjinalden alıntı: onurcan123
ya ekran yeşil değil ama çok takılarak gidiyo
Kullandığın ekran kartının marka ve modelini buraya yazar mısın?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme