Şimdi Ara

Yardım ES-L2 ve ciritcal error Nolur Bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2812 MHz with 511MB RAM
    Video: NVIDIA GeForce FX 5500 (Microsoft Corporation) (5673)

General protection fault!

History: FL2GameData::ArmorItemDataLoad <- FL2GameData::Load() <- UGameEngine::Init <- InitEngine

su ciritcal eroo yuuznden kafayı yicem az kaldı Bilgisayra Format attım 6 defa oyunu sildim yukledim 5 defa UpLoad ayaptım hala calısmıyor format attıktan sonra 2 defa denedim hala CALSIMIYOR hep ayni ciritical error Nolur yardım edin

• sen orjinal siteden oyunu indirdinmi? yoksa arkadaşından birinden oyunu direk dvd ye çekerekmi aldın?
  • dvd si uzun zamandır war Stuplı ole sadece sosya deigl 1 ay oncesine kdar calsııyodu ondan sonra calısmamam basladı
  • S.a kardeşim sendeki oyun clientmi yoksa bir arkadaşindan oyunu kurulmus vaziyetete dvd ye mi cektin bunu bilmemiz lazım kardeşim ilk evvela bir cok private server var günümüzde muhtemelen private serverda oynuyorsundur bir serverdan diger servıra gecerken genelde bazen yaptigimiz hata sudur serverin pachini(sytem dosyası vesaire icinde ne varsa)degistirirken oyunun ana klasorleri ile degiştirmemek gerekir oyunun ana klasorlerini muhafaza etmek lazim o zamna nasıl yükleme yapacağız diye sorarsan şöyle
    1-)ilk evevela pachi indirdikten sonra pachin icinde ne var bak genelde sadece sytem dosyası yok bununla beraber bir cok dosyada var texture dosyası system dosyası ve systemtexture dosyası mp3 dosyası gibi
    2-)sendeki(indirdiğin pachteki degil ) kurulu olan L2 klasorunun icindeki sytem dosyasının icine gir aacık vaziyette ekranin bir kenarına sürükle açik olarak orda dursun
    3-)sonra indirdigin pachi zipten masa ustunde bir klasöre cıkar icinde ne var bak sytem dosyası nı ac icine gir icinde iken CTRL +A tuşlarına bas klasor icinde bulunan her şeyi secmis olacaksın butun hepsi mavi renk gorünecek klasordeki dosyalarının simdi bunu yapti isen CTRL+C tuşlarına bas klasor icindeki her şeyi kopyalamak icin hazırlamiş olursun
    4-)sendeki L2 sytem klasorunu az evvel acip açik vaziyette ekranın kenarında bırakmıştık ya simdi l2 sytem klasorü icinde oş bir yere sol tuşla tıklaya sonra CTRL+V tuşlarına bas (pachin icinde demin yaptigin işlemi hatirla ) sana sorulan her şeye tümüne evet diye tıkla bu kadar geçmiş olsun
    5-)eger pach icinde başka klasörlerde varsa bu işlemi onlar icinde uygula dediğim gibi sakin l2 klasoru icine bu kalsorleri kopyalayarak l2 nin asil dosyalarını bozma ozaman critical error verir buradaki mantık serveri l2 ye adapte etmektir l2 yi servere değil yani sendeki L2 oyununa servira ait dosyaları ekliyerek oyunu private de ücret ödemeden oynamak icin yapilmiş ufak ilavelerdir yukarıda anlattiklarım bütün private serverlar icin gecerlidir herkese iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tresurehunter -- 18 Temmuz 2007; 19:15:50 >

• Ya sen patchden dolayı alıyorsun bu hatayı system klasörünü sil direk patckdeki systemi koy oraya sorun kalmayacaktır...
  • yoq denedim cok denedim 4 yıldan beri es-l2 de oynuyorum bende dvdsi dosyalı degil Orjinal indirme ve daha 1 aya kdar calısıyordu şimdi tüm dedikleri yaptım Hep HATA RAPORU wermeye başladı
  • 4 Yıl oldumu Es-L2 açılalı ya :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    W.o.t Açılmıyor yardım.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eet yarddimmm
  • ya dvdye chekersen ne olcak ben oyle yaptim zaten inter. kafelerin birinden dvd diske chekerek kendi bilgisayarima yazdim ne var ki bunda siteden falan indirmedim klienti patchla birlikde hepsi indi
  • ve sora biri shu forumdan olan bir cocuk dragonserver adlanan bir patchi soyyledi ben indirdim klasorun ichine attim ama hata verdi
  • kardeşim yazdıklarımı iyi oku yukarıda yazdım sorunun inşaallah çözülecektir bu da sorununu çözmezse o zaman l2 yi tamemen bozmuşundur yeniden yükleyecen bu sefer pach yüklerken yukarıdaki yazdıgım gibi dikkat ederek yüklersen inşaallah sorun yaşamazsın senin gibi sorunu bende yaşadım oyun klasorunu inceledim orjinal sytem dosyasında olupda patch de olmayan bazı dosyalar var incele sende göreceksin çözümü sende bulacaksin iyi oyunlar kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tresurehunter -- 18 Temmuz 2007; 19:23:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gird

Arkdaslar Ben kafayı yemk üzereyim

CPU: GenuineIntel Unknown processor @ 2812 MHz with 511MB RAM
    Video: NVIDIA GeForce FX 5500 (Microsoft Corporation) (5673)

General protection fault!

History: FL2GameData::ArmorItemDataLoad <- FL2GameData::Load() <- UGameEngine::Init <- InitEngine

su ciritcal eroo yuuznden kafayı yicem az kaldı Bilgisayra Format attım 6 defa oyunu sildim yukledim 5 defa UpLoad ayaptım hala calısmıyor format attıktan sonra 2 defa denedim hala CALSIMIYOR hep ayni ciritical error Nolur yardım edin

muhaha yetkiii sen de bu dert den bi kurtulamadın burda ben kanser oldum a.q

• gird aynı sorun bendede cıktı kafayı yıcem ne bicim işmiş bu yaw bu sorunu cozecek yok mu be
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.