Şimdi Ara

Yardım Film Laptobu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    5 yıllık masaüstü bilgisayarımı çok ses yaptığı için kaldırıp yerine bir Laptop almak istiyorum. Bilgisayarda genelde en çok yaptığım şey film izlemek.

-BluRay filmleri sorunsuz oynatabileyim istiyorum.
    -Laptop'un ekranının HD olmasına gerek yok ama hdmı çıkışı mutlaka olmalı.
    -Bluray oynatıcıya gerek yok, optik sürücüsü olmasa iyi bile olur.
    -SSD Disk takmada sorun çıkarmasın. (Garanti vs gibi)

Bu özelliklerde en ideal fiyatta önerebileceğiniz modeller nelerdir?

Bilmediğim şey film oynatmak için ekrankartı işlemci ve ram vs en az kaç olmalı başka neye dikkat etmeliyim.

Tek derdim bluray izleyebilmek

Model önerisi yapar mısınız.

Bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

• 2.el 4 ay kullanılmış tertemiz casper cn-tki 2450d 2 yıl garantisi olan bir laptopum var

İşlemci : Intel Core i5 2450M , 2.50 Ghz (2.Nesil)
    Ram : 8 GB DDR3
    Ekran Kartı : 2 GB Nvidia GT 540M Optimus
    Hard Disk : 500 GB

fiyatı 1100 tl ekranı hd led 15.6 dır oyun bilgisayarıdır hızlıdır her şeyi açar yani :) yanında kablosuz mause Verecegim birde orjinal windows 7 cd si
    ayrıca pc de yaklaşık 50 tane film var vlc player ile birlikte ses harika oluyor hd led ekran oldugundan blurayıda güzel gösteriyor hem film hem oyun bilgisayarı hd mi çıkışı mevcuttur ayrıca laptop aşırı sessizdir yani açık olup olmadıgını anlamazsınız o derece sessiz çalışır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunner92fb -- 30 Ekim 2012; 23:36:20 >
  • 540m de hiç bluray oynatmayı denediniz mi ekran kartı nasıl acaba
  • ekran kartı en son çıkan oyunları bile en üst seviyede açıyor yüzüklerin efendisi 1080p bluray izledim gerçekten çok iyi dedigim gibi hem internet hem FİLM hemde oyun canavarı bir bilgisayar 500 gb hard disk var indir babam indir yaparsın bende filmciyim
  • ikinci el düşünmüyorum, 1080 mi oynattın bluray mi?
  • 1080p dual bluray izledim ,genelde hd mi den tv ye baglayarak izliyorum daha büyük oldugu için ama laptoptanda izliyorum dedigim gibi 4 ay kullandım 0 dan farksızdır gelip bakabilirsiniz hiç bir sorunu yoktur , maddi sorunların borçlarım oldugu için mecburiyetten satmak zorunda kaldım yoksa zaten satmam yani ama illede ben 0 dan şaşmam diyorsanız siz bilirsiniz tabiki ama ben size hem filmlerde 10 numara hemde oyunlarda 10 numara ucuz bilgisayar sunuyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.