Şimdi Ara

YARDIM..FTR Mİ ? beslenme diyetetik mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kararsız kaldım arkadaşlar nedeniyle birlikte yardımcı olurrsanız sevinirim sıralama 25k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doysi -- 4 Temmuz 2014; 1:57:30 >

• Çağımızın hastalığı obeziteyle mücadele konusu nedeniyle diyetisyenlik derim , FTR ' den her halükarda daha rahat bir meslektir , FTR bildiğin hasta bakım gibi birşeydir , üstelik son zamanlarda hemşirelerle aynı işi yaptığı söyleniyor.

Diyetisyen olursan kafan rahat olur , lakin FTR ci adamın işi zordur , ağırdır , yaptığı için karşılığını almıyor , bildiğin memur maaşıyla çalışıyorlar.
  • Ftr puanları daha yüksek ama bilemiyorum rehberlikciler daha iyi bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: doysi

kararsız kaldım arkadaşlar nedeniyle birlikte yardımcı olurrsanız sevinirim sıralama 25k

Siralamalarimiz ayni bende cok düşündüm ikisini ama dis icin seneye kalicam sence degermi
  • doysi D kullanıcısına yanıt
    son sayfada benim yorumum var bir fikir oluşturabilir ftr hakkındahttp://forum.donanimhaber.com/m_63493487/mpage_3/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

Çağımızın hastalığı obeziteyle mücadele konusu nedeniyle diyetisyenlik derim , FTR ' den her halükarda daha rahat bir meslektir , FTR bildiğin hasta bakım gibi birşeydir , üstelik son zamanlarda hemşirelerle aynı işi yaptığı söyleniyor.

Diyetisyen olursan kafan rahat olur , lakin FTR ci adamın işi zordur , ağırdır , yaptığı için karşılığını almıyor , bildiğin memur maaşıyla çalışıyorlar.

Hasta bakım, hemşirelik mi ? Ya yuh bu sene el ele verip insanları fizyoterapistlikten soğutmaya mı karar verdiniz anlamadım ki. Bilmeyen yorum yapmasın arkadaşım. Hasta bakımmış
  • Eczacılık daha iyi bence onuda düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeşimizdeBiriVar

quote:

Çağımızın hastalığı obeziteyle mücadele konusu nedeniyle diyetisyenlik derim , FTR ' den her halükarda daha rahat bir meslektir , FTR bildiğin hasta bakım gibi birşeydir , üstelik son zamanlarda hemşirelerle aynı işi yaptığı söyleniyor.

Hasta bakım, hemşirelik mi ? Ya yuh bu sene el ele verip insanları fizyoterapistlikten soğutmaya mı karar verdiniz anlamadım ki. Bilmeyen yorum yapmasın arkadaşım. Hasta bakımmış

" lakin FTR ci adamın işi zordur , ağırdır , yaptığı için karşılığını almıyor , bildiğin memur maaşıyla çalışıyorlar. " ben fizyoterapistim.Devlette durumlar öyle. Bir hemşire fizyoterapiste göre döner sermayeden daha fazla alır. Özellerde de fizyoterapist maaşı giderek düşmekte çünkü mezun sayısı çok ben ftrye yerleştiğimde(sene2009) 22 okul vardı. Şimdi ise
    www.butunsinavlar.com
    2017 2018 Fizyoterapi ve Rehabilitasyon taban puanları
    http://www.butunsinavlar.com/taban-puanlari-fizik-tedavi-ve-rehabilitasyon-bolumu-puanlari.asp
    kaç tane okul var ben sayamadım(doğrusu üşendim) . Ve Türkiye'de bu kadar fizyoterapiste ihtiyaç yok.Ayrıca fizyoterapistin yaptığı işe çektiği zahmete harcadığı efora göre maaşı düşük kalıyor,sürekli de düşüşte.

• Ben de ecz yazmayi dusunuyorum ama forumdaki cogu kisi cok olumsuz konusuyor ecz ile ilgili sizin dusuncelerinizi merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ptNB

quote:

quote:

" lakin FTR ci adamın işi zordur , ağırdır , yaptığı için karşılığını almıyor , bildiğin memur maaşıyla çalışıyorlar. " ben fizyoterapistim.Devlette durumlar öyle. Bir hemşire fizyoterapiste göre döner sermayeden daha fazla alır. Özellerde de fizyoterapist maaşı giderek düşmekte çünkü mezun sayısı çok ben ftrye yerleştiğimde(sene2009) 22 okul vardı. Şimdi isehttp://www.butunsinavlar.com/taban-puanlari-fizik-tedavi-ve-rehabilitasyon-bolumu-puanlari.asp kaç tane okul var ben sayamadım(doğrusu üşendim) . Ve Türkiye'de bu kadar fizyoterapiste ihtiyaç yok.Ayrıca fizyoterapistin yaptığı işe çektiği zahmete harcadığı efora göre maaşı düşük kalıyor,sürekli de düşüşte.

Karşılığını alamadığının farkındayım. Ama fizyoterapistlik mesleği benim gözümde kutsal bi meslek. Sizin deyiminizle böyle ağır, zor bi mesleğe hasta bakıcı denip küçümsenmesine karşıyım. Bırakın da insanlar bu işi para için yapmasın. Bu bölüm para düşünülerek tercih edilmesin

• rolling in the deep R kullanıcısına yanıt
    Diş için değilde tıp için değer bence
  • PeşimizdeBiriVar kullanıcısına yanıt
    Beslenme diyetetigi kime sorarsan sor çok rahat meslek diyorlar, ama ftr de ondan bi adım önde diyorlar ,eczacılıkta iyi meslek ama bana göre meslek değil yoksa o daha iyi
  • Abi çok kararsızm iki meslek arasındayım, ftr ile ilgili gelecek kaygılarım var sizce gerekli mi bu kaygı, 4 yıl sonra bu mesleklerin durumu ne olur ki?
    Tip olursa onada giderim ama dis icin deyecegini düşünüyorum ben sen niye oyle düşünüyorsun bi disle ftr birmi
  • rolling in the deep R kullanıcısına yanıt
    Bi sene daha kalıp dişe gitmem kusura bakma zorlasm güzel bi diş gelecek zaten, tıp varken ona gerek yok
    Benimde siralamam 25 k ama ben dis veya tip ocin kalicam ve degecegine inaniyorum tercih meselesi tabi ayrica bu siralamayla dis gelmiyo gwcen sene 20 k ile kapaymis dis bilgine
  • quote:

Beslenme diyetetigi kime sorarsan sor çok rahat meslek diyorlar, ama ftr de ondan bi adım önde diyorlar ,eczacılıkta iyi meslek ama bana göre meslek değil yoksa o daha iyi

Bana sorarsan ftr yle beslenmeyi kıyaslamam bile Ama ikisi çok farklı alanlar. Hangisini istediğine, yapabileceğine karar ver bence
  • quote:

quote:

Bana sorarsan ftr yle beslenmeyi kıyaslamam bile Ama ikisi çok farklı alanlar. Hangisini istediğine, yapabileceğine karar ver bence

ftr mi diyorsun hocam sen ? ikisinide yaparım abide meslek seçerken birazda mesleğin geleceğini düşünmek lazım o yüzden kararsızım zaten hangisinin geleceği daha parlak ve mutlu olurum ?( işin zorluğu önemli değil hocam )

• quote:

Orijinalden alıntı: rolling in the deep

Ftr puanları daha yüksek ama bilemiyorum rehberlikciler daha iyi bilir

Rehberlikcilere isin kaldıysa tamam zaten
  • quote:

quote:

quote:

ftr mi diyorsun hocam sen ? ikisinide yaparım abide meslek seçerken birazda mesleğin geleceğini düşünmek lazım o yüzden kararsızım zaten hangisinin geleceği daha parlak ve mutlu olurum ?( işin zorluğu önemli değil hocam )

hocam doktorluktan sonra itibarlı bi sağlık bölümü pek var mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.