Şimdi Ara

yardım hangi araçtan almalıyım !!!! ACİL !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • megane 1 bir aracım vardı onu yeni sattım 4-5 tane araç içinden seçim yapamıyorum. alacağım araç max 22.000 tl civarında olması lazım. dzel ve sedan tarzı arıyorum aile arabası. alacağım araç kolay satılabilecek istediğim zaman bir de az donanımlı ve sağlam bir araç olması lazım.
    FİAT LİNEA 1.3
    ACCENT ERA 1.5
    SKODA FABİA 1.4
    KİA CEED
    KİA CERATO
    BİRDE BU ARAÇLARIN UZUN KİLOMETRE YAPMASI ÖNEMLİ...

• Evet aynı soru benden gelecekti, Bende takip ediyorum
  • emotion linea senin işini görür. hem donanım olarak dolu hem içlerinde en konforlusu o
  • benimde kafama linea yatıyor ama rampalarda nasıldır. 4 kişiyle kalkış rahat yapabilir mi mesala köy yollarında.. hiç 1.3 motorlu araç kullanmadım.
  • Renault clio gibi araçlardan uzak durun. Linea gerçekten güzel bir araç tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi arabayı almalıyım
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynenn clio symbol sanayiye yakin bana uzak olsn:-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs007tr

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-123613352/detay

Bir ufak yorumda bulunmak isterim bu ilanla ilgili. Arabada kaput değişmiş ve 3 bin küsür hasar kaydı var. Hadi hasar kaydı büyük değil ama, kaput değişen/boyanan arabaya ben şahsen yaklaşmam. Ayrıca km.si de yüksek. Ben geçen hafta full donanımlı 2007 scenic aldım 87 bin km.de. Bu araçtan 4 bin lira fazlasıyla.

• quote:

Orijinalden alıntı: nokmen

quote:

Bir ufak yorumda bulunmak isterim bu ilanla ilgili. Arabada kaput değişmiş ve 3 bin küsür hasar kaydı var. Hadi hasar kaydı büyük değil ama, kaput değişen/boyanan arabaya ben şahsen yaklaşmam. Ayrıca km.si de yüksek. Ben geçen hafta full donanımlı 2007 scenic aldım 87 bin km.de. Bu araçtan 4 bin lira fazlasıyla.

aslında oda iyi bir alternatif dizelmiydi aracınız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nokmen

quote:

aslında oda iyi bir alternatif dizelmiydi aracınız

Hayır benim aldığım benzin-LPG. 125 km gittikten sonra dün ilk kez yeniden doldurdum depoyu. 13,81 Lt almışım, 30,24 TL vermişim. Yani km.de 24 kuruş yakmışım. Bir başka hesapla, 1 lt gaz ile 9 km gitmişim.

Büyük görünen 1,6 motor bir araç için şehir içi tüketimi bence gayet iyi. Şehir dışı daha da iyi olacak inşallah :).

• Linea hariç diğerlerini tercih etme normalde FİAT araçlarını tavsiye etmem ama bunların yanında Linea (ki 1.3 motor dizel iyi motordur) Tek seçim görünüyor..
    Yok onu istemem dersen , Accent Era nın hiç kaza yapmamışını düşük kilometreli birtane bul derim (Kaza yaptımı bir kere daha da randuman vermiyo dizelleri)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.