Şimdi Ara

YARDIM HATA ve RESTART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MAVİ EKRAN ÇIKIYOR VE RESTART ATIYOR bu hata resmini de koyuyorum çözüm yolu bilenler cevaplarsa sevinirim..

• Bilgisayarınızı Windows XP'ye yükselttikten sonra, aşağıdaki DUR hata iletisini alabilirsiniz:
    DUR: 0x0000007E (0xC0000005 , ....................................................................)

Not Bu hata iletisindeki dört parametre, DUR hatasının nedenine bağlı olarak değişebilir.

Neden
    Bu sorun, bir sistem iş parçacığının oluşturduğu özel durumu hata işleyicisi yakalayamazsa oluşabilir. Bu durum, aşağıdaki koşullardan biri veya daha fazlası doğru olduğunda oluşabilir:
    • Bu sorun Windows Kur sırasında ilk yeniden başlatma sonrasında veya Kur tamamlandıktan sonra oluşuyorsa, bilgisayarda Windows'u çalıştırmak için yeterli sabit disk alanı olmayabilir.
    • Bu sorun Windows Kur sırasında ilk yeniden başlatma sonrasında veya Kur tamamlandıktan sonra oluşuyorsa, bilgisayar BIOS'u Windows ile uyumlu olmayabilir.
    • Uyumlu olmayan video bağdaştırıcı sürücüleri.
    • Bozuk RAM.
    • Bozuk bir aygıt sürücüsü veya sistem hizmeti.
    • Bu sorun Win32k.sys dosyasıyla ilişkiliyse, sorunun nedeni üçüncü tarafa ait bir uzaktan denetim programı olabilir.

Çözüm
    Yöntem 1: Yeterli sabit disk alanınız olduğunu doğrulama
    Yöntem 2: Bilgisayar BIOS'unu güncelleştirme
    Yöntem 3: Aygıt sürücülerini devre dışı bırakma veya güncelleştirme
    Yöntem 4: İmzasız sürücüleri kaldırma
    Yöntem 5: Tüm üçüncü taraf sürücüleri kaldırma

Kaynak Microsoft çözüm ayrıntıları 1
    Kaynak Microsoft çözüm ayrıntıları 2 inceleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat35nihat -- 19 Ekim 2008; 22:44:03 >

• cevabın için teşekkürler benim pc özellikleri şöyle ;

Gigabyte EP45-DS3R Anakart , 4 GB Crucial ram , 512 MB GeForce 8800 GT Sonic Ekran Kartı , İntel Core2 Duo E8400 3.00 GHz İşlemci

ben C ye vista D ye xp kurdum ve 2 işletim sisteminde de aynı hata ile karşılaştım bu hata mesela joistik bi kol var pes oynuyorum..20 dk sonra çat diye sesde tıkanıyo ve bu ekran çıkıyo restart atıyor..bazen pc açılırken masaüstü tam gelicekken de çıkıyo res atıyo..format atıyım dedim xp kuruyorum d ye kurarken 3 defa tekrarladım çünkü tam bitime 1 dk kala bu ekran çıkıyordu tekrar tekrar 4.de tamamlayabildim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.