Şimdi Ara

Yardım! İ30 alıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler herkese. Araç alım işlerinde acemiyim lütfen yardım.
    Otomatik 1.6 dizel 2013 style paket İ30 buldum. Araç 112 bin km'de.
    Sağ kapıda ufak bi göçük var boyaya hasar vermemiş.
    Far ve sol ön çamurluk değişik. Sağ çamurlukta lokal boya var.
    Hasar kaydı 6 bin ve 2500 tl.
    Aracı 55 bine almak mantıklı mı? Piyasasına göre değerlendirir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardesim gecen sene 2013 elite paket otomatik 55binde 63 e sattik. iki yerinde sürtme vardi o kadar. şuan 2015 7ileri dct sanzimanlisini kullaniyorum. imkanin varsa 7ileri olani al.

o araci almakta kararli isen, sanzimani kontrol ettir serviste. sonucta otomatik hor kullanilmis ise masrafin olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-acil-satilik-sahibinden-temiz-i-30-487328394/detay

şuna bir bakin derim.

2013 elite.

• cruel53 kullanıcısına yanıt
    hocam eskı ve yenı sanzumanlı i 30 kullanmıssınız
    nasıl ne gıbı farklı?
    bıraz detaya gırın hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

hocam eskı ve yenı sanzumanlı i 30 kullanmıssınız
    nasıl ne gıbı farklı?
    bıraz detaya gırın hocam

eski otomatik sanzimanin yakiti biraz fazladir ve yenisi kadar seri degildir.

yeni sanzimanin yakiti kullanima gore degisiklik gostrr. ben tasarrufa bakmam sehir ici sert kullanirim.uzun yolda 3.8 i gordum duz yolda.ama ortalamasi 4.2 ile 5 litre arasi aracdaki yüke bagli ve yola bagli olarak. suan yakit tuketimm 6.8. koye filan gidince 7.5 civari oluyo.ben bu araci sehir ici 8civarindan yukari cikaramadim. ani kalkis sert gaz vsvs yapmama ragmen.motora bg ye tork a bakinca bence sehir ici yakiti cok guzel.

ayrica seri bir sanziman. dsg kadar sorunlu degil. herhangi bir arizada servia yuzustu birakmiyor.

sorun olarak sadece 1.den 2.nci vitese atarken hafif bir sarsinti oluyo. pur dikkat etmeyen anlamaz.

bende olustu o sorun gittim kavrama seti vsvsvs herseyi sifirladilar. ama bu defa yazilimsal sorun yasamaya basladim. 1nci vites de garip bir kademe olusturmuslar. bana bu sorun degil yazilimsal dediler. sanirim i30 sahipleri arasinda bir kac kisiden gelmis bu sikayet. sadece belirli bir sertlikte kalkis sirasinda gaza basinca olusuyo.

servis iyi gittim istersen yine degisirim kavrama vsvs yi ama yazilimsal , kavrama sirasinda kavrama birbirine sert vurmasin diye bu sekilde yazilimla mudahale edildi dediler. bende kurcalamadm.

motor soguk iken ara sira vites gecisinde sarsinti oluyo ama 1450 devir civarinda. tam vites atarken surekli sabit 1450 devirde kalirsan oluyor bu durum. vites atsammi atmasammi gibi bi durum :D 7ileri alirsaniz 2016nin sonlarna dogru cikan guncellemeden uzak durun ;) suan yasadigim olaylar o yazilimdan dolayi. bir dsg kadar sorunlu degil ama bu tarz bahsettigim sorunlari var.

alinir mi ?

evet alinir. çift kavrama bir sanziman ve dsg kadar olmasada bazi sorunlari var. cc kullandim sanzimandan stabil yolda şangir şungur ses geliyodu. servis normal dir mekanik sesi dedi :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jetta mı İ30 mü yardım lütfen
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.