Şimdi Ara

Yardım İçeri [Mobil Ödemede Sıkıntı SS'Lİ Lütfen Yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ---"La bu millet işsiz bu kadar yazmış ben bunu okumamki" diyenler için en alttaki özet kısmına bakmalarını öneririm ---

--Arkadaşlar forumdan foruma dolanıyorum forum sitesinde konu dışına kadar gittim. Nerede açıcağıma karar veremedim bide burda şansımı deniyeyim. "Konu açmadan önce okuyunuz yerine" bakmadim umarim dediklerim reklam
    sayilmaz, sayilsa bile pm yoluyla ulasin bana yada mail :D --

-Ben turkcell hazır kart sahibiyim, ve kartımda yeteri kadar tl yüklü(bulunmakta). G2 sahibiyim ayrıca :) -

Tüm gerekenleri verdiğime göre sorunumu yazabilirim.

Google play store'a yeni bir özellik gelmiş yada ben geç öğrendim.Ödeme yaparken yeni bir seçenek olan Turkcell fatura'ya yansıtmı, aktarmı ne öyle bişey. Ben bunu araştırdım ve sadece faturalı hatlara özel birşey olmadığını buldum(hazır kartlarda belli bir limite kadar alışveriş yapabiliyorlar). Ben bu sabah bu haberi duydum ve önceden yüklemiş olduğum liralarla bir uygulama satın alayım dedim. Neyse girdim google play'e uygulamayı satın al dedim fakat başarısız oldum.[Resim 1](Resimleri diğer yorumda aktarıcam mobildeyim şuan). 532'mi dersiniz gencaver'mi dersiniz hepsiyle konuştum. Hattımın mobil ödemelere açık olduğunu söylediler. Hata raporu bile yollamışlar benim adıma asıl servise onların sonucu daha gelmedi ama biliyoruz ne geleceğini. Neyse biraz daha araştırdım bu sefer yoğunluklu olarak google play store'u ordada şöyle saçma bir cümle yazıyordu[Resim 2] bu mobil ödemelerle ilgili. Sonra google wallet hesabıma girdim ve orda alınan uygulamalarıma baktım [Resim 3] ve bu resimden yaklaşık olarak 12 tane var. Ama hepsi iptal edilmiş durumda.

ÖZET: Turkcell üzerinden yaptığım mobil ödeme başarısızlıkla sonuçlanıyor.(hazır kart'ım ve yeteri kadar tl var!)Bunun sebebi nedir.

Çözümünü bileniz duyanınız veyahutta bu sorunu daha önceden yaşamış olanınız varmıdır. Şimdiden teşekkür ediyorum değerli yorumlarınız için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Resimler;
     Yardım İçeri [Mobil Ödemede Sıkıntı SS'Lİ Lütfen Yardım] Yardım İçeri [Mobil Ödemede Sıkıntı SS'Lİ Lütfen Yardım] Yardım İçeri [Mobil Ödemede Sıkıntı SS'Lİ Lütfen Yardım]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nalleyoop -- 8 Ocak 2015; 22:05:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hattinizi mobil ödemeye actiracaksiniz. Müşteri hizmetlerini arayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: fafa1236

Hattinizi mobil ödemeye actiracaksiniz. Müşteri hizmetlerini arayın.

Bilir kişi hocam en az 15 kere açıp kapadılar mobil ödemeye hattımı. Tekrar denediğimde ise yine aynı hatayı aldım. Siz böyle bir sorunla karşılaştınızmı veya hiç bu yöntemle uygulama edindinizmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nalleyoop -- 8 Ocak 2015; 22:29:48 >
  • Trde aktif olmayabilir hattan odeme google storeda..

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

Trde aktif olmayabilir hattan odeme google storeda..

Turkcell'in ve Google'ın support kısmında geçerli olan ülkeler arasında Türkiye de var. Ayrıca bi tek turkcell de varmış bu olay. Yanlış anlamayın övmüyorum.

• nalleyoop N kullanıcısına yanıt
    Bende de turkcell var. Önce aktif degildi.

Belki faturaliya acikta olabilir. Birdey diyemem simdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.