Şimdi Ara

yardım. ilk kez bir kızla buluşucam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler 20 yaşındayım ve ilk kez bir kızla buluşucam yani lisede öyle koridorda gezdiğim kızlar falan olmuştu sadece o kadar :D
    bir kız vardı çok hoşlandığım ona açıldım buluşucaz yarın kadıköyde
    eve uzak bi yer olsun dedi biraz .
    kadıköyde nereye gidebiliriz ne yapabiliriz. asıl sorun şu 2 mizde oruçlu olucaz. kadıköyde 2 oruçlu sevgilinin gidebileceği neresi var.
    veya karşıyada gidebiliriz vapurla ama ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum yani tecrübeli arkadaşlar yardım ederse sevinirim . bi kızla ilk buluşmada ne yapılır neler konuşulur , nasıl davranılır.
    varmı yardım edebilecek heyecanlıyımda biraz destek bekliyorum

• İstanbulu bi bilen varsa yardım etsin, yazık günah yahu.
  • İstanbul'u bilmiyorum ama iftar için bir yere gidebilirsiniz tabi o saat'te kız gelebilirse.
  • ya iftarı söyledimde kalamam dedi iftara sonraki bi gün gideriz dedi yani bu kızla ilk buluşmamız daha çok konuşucaz falan
    ayrıca bu kız benim için sıradan birisi değil yani çok değer veriyorum ve etkilemek istiyorum ciddi düşündüğüm bir kız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohener -- 14 Ağustos 2012; 2:49:44 >
  • Bobrekleri sardin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oruçlu oruçlu hiç çekilmez böyle seyler bence iftardan sonra buluşmaya çalışın olmadı vapur turu yapın yakınlaşmak için çok güzel bir ortam fakat orucuda sakata getirme elini omuzuna atabilirsin mesela
  • Sinema,bowling gibi yerlerde vakit geçirebilirsiniz tabi gelirse.İlk randevu önemlidir.Kendini iyi ifade et,kızın aklında olumlu etki bırak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bowling olurda sinemaya gitsek tüm zaman orda geçer
  • abi oruçlu oruçlu ağız kokar yahu..konuşamazsını düzgün.birbiriniz için ilk elektrik negatif olur bu yüzden
    iftara falan erteleseniz iyi olur.Ayrıca şu sıcakta da dışarıda dolaşmak akıl kârı değil.
  • KARDEŞ öncelikle şunu aklına sok sende ne kadar heyecan varsa ilk bluşma olduğu için kızda da vardır daha öncesi varsada yoksa da oda heyecanlanır kız arkadaş olunca farkli bi insan olmuyo yani.Normal günlük hayattan konuş havadan sudan başından geçen olaylardan öyle rahat ol biraz dikkatli davran hareketlerine dikkat et sevgili olunca bi fark yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Girrffe

abi oruçlu oruçlu ağız kokar yahu..konuşamazsını düzgün.birbiriniz için ilk elektrik negatif olur bu yüzden
    iftara falan erteleseniz iyi olur.Ayrıca şu sıcakta da dışarıda dolaşmak akıl kârı değil.

Ulan bunu sadece ben düşünüyorum sanıyordum sırf bunun için biriyle çıkmam.
  • Oruç tutmayın bir şey olmaz. Kadıköy'de biraz dolaşın kafelerin olduğu sokak göreceksiniz oradan bir yere oturursunuz. Kıyı şeridinde de var tabi. Boğa'nın orada dondurmacı var oraya götürebilirsin, yine oralarda bir kafeye de oturabilirsiniz. Olmadı atlayın dolmuşa gidin Bağdat Caddesine. Tanrı seninle olsun.
  • boğaz turu
  • kızı eve götür dolaba kitle ezan okununca iftarını açar kızı dolaptan çıkarıp işi bitirirsin.

göster kendini şampiyon
  • arkadaşlarlar ne yazıkki durum bu ikimizde oruçluyuz
    bağdat caddesi olabilir gerçekten orası yürüyüş için güzel bi yer.
    bu sıralar fazla sıcak değil havalar allahtan
    güzel öneriler geliyor bowling bağdat caddesi falan. başka varmı böyle
    yarında iftara davet edicem zaten balık restoranına götürücem öbür gün kabul ederse.
    bide bi aralar kadıköyde postanenin oralarda yani akmarın oralarda bi yer vardı ateriler vardı güzel oyun salonu .
    orası duruyormu acaba bide ortamı nasıl 2 kişinin oynayacağı oyunlar varmı langırt masa hokeyi falan . bilen varmı orayı gitmeyeli 5sene falan oldu
  • olum oruçlu çiftmi olur la mukabele yapın bide tam olsun
  • yokmu arkadaşlar başka önerisi olan.
    oruç tutmak ne kadar acayip bir hal almış eleştiriliyoruz oruç tutuyoruz diye hale bak
  • +++++++++++++++++++
  • yokmu arkadaşlar başka , saatler kaldı buluşmaya :D
  • gezme olayı bana mantıklı gelmiyor. Bir çay bahçesine oturup, birer çay söyler muhabbet edersiniz. Tabi çayları içmezsiniz. Ben öyle yapmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.