NOT: Konuyu nereye açacağımı bilmiyorum konu açmada çok acemiyim lütfen kitlemeyin. yanlış yerdeyse taşırsanız sevinirim.
Toshiba Satellite A300D notebook kullanıcısıyım. Windows 7 ultimate yüklü .
AMD Turion X2 Ati Radeon hd 3470 ve hd 3200 graphics olarak gözüküyor aygıt yöneticisinde (2 tane var )
Cye format attım ancak eski windows dosyalarım Windows.Old şeklinde kullanılmadan saklanıyor. İşlemci kötü olduğundan mı bu performans iniş çıkışları ?
Google Chrome da iken bile %80-%90 görebiliyorum. Demin internette gezerken işlemci sıcaklığım 68 Derece iken şuanda bu konuyu yazarken 53 derece .
bu arada bilgisayarın açık olma süresi fazla .
Avira Antivirüs kullanıyorum .Eklemem gereken başka birşey var mı ?
şuanda işlemci sıcaklığı 74 derece ancak notebook'un altında herhangi bir sıcaklık yok elim ısınmıyor diyecek kadar
cevap rica ediyorum
çok yardımcı oldunuz saolun..
işlemci 86 derece
normal kullanımda bu sıcaklık oluyorsa virüs ihtimali mevcut tarattınızmı pc nizi hiç birde eski anladığım kadarıyla hiç işlemcinize temizlik yaptınızmı garantisi varsa garantiye gönderin bittiyse açıp silebilirsiniz işlemci fanını. birde işlemcinin termal macununu yenileyin.açma durumunuz olursa ekran kartınıda silin aygıt yöneticisinde iki ekran kartı olduğunu söyleiniz muhtemelen optimus teknoloji harici ekran kartıda var onda
Windows.Old şeklinde kullanılmadan saklanıyor ?
peki neden ? ihtiyaç yoksa silseydin belki oralarda sıkıntı vardır re format diyorum tekrar formatla ayrıca free avira ise nasıl koruma sağlasın ki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme