öncelikle herkese kolay gelsin fazla işim düşmemesine rağmen iyi bi site bi konuda yardım istiyorum.duymuş olmanız lazım apple bizi gözetliyor iphoneyi eszamanladıgımızda yedek dosyasında hepsi mevcut bahsedilen bütün dosyaları buluyorum ama bi türlü haritaya aktaramıyorum dosyayı açmak için sqlite veritabanı mı ne lazımmış bilgisayarla aram fazla yok ne oldugunuda bilmiyorum açıkcası bilgisi olanların bi yardım eli uzatmasını bekliyorum yada herhangi bi kaynağı da buraya etiketliyebilir şimdiden tşkler bekliyorum
noktalama hatalarınızı düzeltirseniz kaynak vereceğim. yazdıklarınız çok anlamsız ve karışık görünüyor
[Linkleri görebilmek için noktalama kurallarına uymanız gerekmektedir.]
noktalama ne yaw mektupmu yazıyoruz forum la ilgim alakam nerdeyswe hiç yok kardeş bi link versen
v yerine w hiç olmadı. türkçeyi savunuyorum demiyorum ancak okunurluk yönüyle iğrenç. hadi ben kıllık olsun diye vermiyorum ama diğer arkadaşlar muhtemelen okumaya üşendiği için yazmamışlar bunca zaman. kolay gelsin.
yani senin kaynak vermemenin sebebi v yerine w mu yazmam neyse yinede sağol ne diyeyim
Sqlitemanager diye bir Firefox eklentisi var deneyebilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme