Şimdi Ara

[Yardım]Laptop klavyeme elmalı soda döktüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hemen pc kapatıp kuruladım ama klavye tuşları şekerli sıvıdan dolayı yapış yapış oldu performans çok düştü nasıl temizleyebilirim bilgisi olan var mı ?

• Klavyeyi sök kanka garanti disi kalirmi bilmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Vampir]

Klavyeyi sök kanka garanti disi kalirmi bilmem.

Gömülü klavyeyi nasıl sökeceğim. Ayrıca vidalama işlemine girmek istemiyorum kolay bir yolu yoksa götürüp yaptırmayı planlıyorum.
  • Elmalı klavyeme laptop soda döktüm diye okudum anladık apple kullanıyorsun diyecektim
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

Elmalı klavyeme laptop soda döktüm diye okudum anladık apple kullanıyorsun diyecektim

Biraz uyumak iyi gelebilir aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: BAU-Orhan

quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

Elmalı klavyeme laptop soda döktüm diye okudum anladık apple kullanıyorsun diyecektim

Biraz uyumak iyi gelebilir aslında

Alıntıları Göster
    Limonlu olsaydı bir umut ama elmalıysa çözümü yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Edvardo

Limonlu olsaydı bir umut ama elmalıysa çözümü yok.

Alıntıları Göster
    Sade soda dök düzelir
  • vişneli olsa yanmıştım yirtmissin yine elmayla
  • Elma sirkesi dök
  • Laptop olduğu için işin bitti. Maliyeti yüksek.
  • Benimki elmalı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLackEagLe-1903

quote:

Orijinalden alıntı: [Vampir]

Klavyeyi sök kanka garanti disi kalirmi bilmem.

Gömülü klavyeyi nasıl sökeceğim. Ayrıca vidalama işlemine girmek istemiyorum kolay bir yolu yoksa götürüp yaptırmayı planlıyorum.

Her pc de farklidir kanka bazilari gomuludur alttan. vidalarini alttan sokmen lazim. Bazisi kasanin ustune gomuludur ust parcayi kaldirdigin zaman direk vidalar gorunur. Malesef sokmeden temizlemen zor. Genellikle alt kasaya gomulu olur oyleyse isin zor kankam hadi k.g
  • Elmalı olduğu için yapılacak bir şey yok..Masraf etmeyin daha hayır gelmez o laptoptan yeni makina aramaya şimdiden başlayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bujilermemeyapmış

Elmalı olduğu için yapılacak bir şey yok..Masraf etmeyin daha hayır gelmez o laptoptan yeni makina aramaya şimdiden başlayın.
    Limonlu soda olsaydı birşey olmazdıda elmalı olması kötü olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prckntr

Limonlu soda olsaydı birşey olmazdıda elmalı olması kötü olmuş.

Alıntıları Göster
    Bazı arkadaşlar elmalı soda ayrıntısına takılmış. Şekerli bir sıvının döküldüğünü belirtmek için kullanmıştım.

http://www.youtube.com/watch?v=vw4gmNuW_qo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAU-Orhan -- 14 Ekim 2014; 21:14:32 >

• Yalayacaksin yapisan yerleri baska olmaz.
  • bir kere malum isi yaparken malum sey geldi klavyeye bayagi korktum bozulmadi iyiki bide adamin acio baktigini dusunsenize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

bir kere malum isi yaparken malum sey geldi klavyeye bayagi korktum bozulmadi iyiki bide adamin acio baktigini dusunsenize
    Boşver banada oldu aynısı ara sıra tuşlara kendi basıyo taktım USB den klavye onla geçiniyorum bi sıkıntım yok
  • Em onu
    Belki temizlenir ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakehero

Em onu
    Belki temizlenir ;)
    Klavyeyi yan yatır. İşe yaramazsa üstüne çık moonwalk yaparak tüm tuşlara bas.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.