Şimdi Ara

[Yardım] Lenovo Vibe z2 Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir telefon olarak Lenovo'nun Vibe z2 Pro modeli tasarım olarak, geniş ekranı ve 4k mAh bataryası ile dikkatimi çekmiş durumda.
    Cihazı kullanan, inceleyen biri var ise fikirlerini almak isterim.
    Ayrıca cihazı teknoloji marketlerde aradığımda ya stoklarda kalmamış ya da hiç gelmemiş durumda.
    Yurt dışı girişli cihaz kullanmak isteyen birisi değilim.
    Türkiye cihazı 2 yıl garantili bir vaziyette nerede bulabilirim bilgi verebilirseniz sevinirim.
    Bir diğer konu ise aksesuarlar; telefonculara cihazı sorduğumda ilk kez duyanlar oldu. Slim armor, silikon kılıf, kırılmaz cam filmi vs. ürünleri bulabilir miyim?
    Ürün Türkiye'de tam olarak yer edinememiş durumda.

Not : Ankara'da yaşıyorum.

• hocam ben telefonu alalı 1 hafta oldu gerçekten hoş bi telefon stabilite iyi ekran,pil ve bataryaya diyecek söz bulamıyorum basit bi arayüzü olduğu için geçişler çok hızlı ve rahat hiç donma ve takılma yaşamadım 1700 tl ye webdenal dan aldım ama son ürünü ben aldım. n11 de var. kesinlikle tavsiye ederim. bu arada bundan önce kullandığım telefon note 2
  • merhaba arkadaşlar bu telefonda çift tıklama ile ekran açma özelliği varmı ?
  • Merhaba, yanıtlar için teşekkür ederim. Cihazı Vatan Bilgisayar'dan aldım bende yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum gayet memnunum.
    Çift tıklama ile ekranı açma özelliği bulunmamakta..
    KitKat sürümü kullanırken radyo apk kurmuştum fakat lollipop güncellemesi kurduğumda radyo çalıştıramadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HTC One M8 kulaklık önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.