Şimdi Ara

YARDIM LUTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan bilgisayarda iki tane xp var tekini silmek istiyorum ne yapabilirim

• UP
  • Bilen Yoq MU
  • biri home biri professional mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: The LeGenD ReTuRNeD

biri home biri professional mı ?

ikiside pro
  • quote:

Orjinalden alıntı: The LeGenD ReTuRNeD

http://support.microsoft.com/kb/308233/tr

şuraya bi bak

işe yaramıo :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardim Pls
    4 hafta önce açıldı
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o zaman bas formatı başka bişe gelmiyo aklıma valla
  • KULLAN MAK İSTEMEDİĞİN WİNDOWS'UN D PARTİŞININ İÇERİSİNDE İSE BİLGİSAYARI C PARTİŞININDA BULUNAN WİNDOWS' AÇ SONRA NORMAL DOSYA SİLER GİBİ D PARTİŞININDAKI DOSYALARI BU İŞLEMİ YAPTIKTAN SONRA BİLGİSAYARI TEKRAR BAŞLAT KARŞINA HAYLEN İKİ TANE WİNDOWS GELİR BUNU KALDIRMAK İÇİN KULLANMIŞ OLDUĞUN WİNDOWS 'DA BAŞLATCAKSIN BİLGİSAYAR AÇILDIKDAN SONRA BİLGİSAYARIM'A SAĞ TIKLA ÖZELLİKLER/GELİŞMİŞ/BAŞLANGIÇ KURTARMA YI SEÇECEKSİN.KARŞENA GELEN EKRANDA DÜZEN İ TIKLA VE BAŞLANGIÇTA KARŞINA ÇIKAN İSİMLERİ GORECEKSİN
    ÖRNEK:multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect) BUNUN GİBİ EĞER SİLMİŞ OLDUĞUN WİNDOWS 98 YADA ME İSE İSİM OLARAK KULLANMIŞ OLDUĞUN WİNDOWS ÇIKAR KALDIRMAK İSTEDİĞİN WİNDOWSU SİLDİKTEN SONRA KAYDET VE BİLGİSAYARI TEKRAR BAŞLAT
  • quote:

Orjinalden alıntı: slam+TÜRKİYE

KULLAN MAK İSTEMEDİĞİN WİNDOWS'UN D PARTİŞININ İÇERİSİNDE İSE BİLGİSAYARI C PARTİŞININDA BULUNAN WİNDOWS' AÇ SONRA NORMAL DOSYA SİLER GİBİ D PARTİŞININDAKI DOSYALARI BU İŞLEMİ YAPTIKTAN SONRA BİLGİSAYARI TEKRAR BAŞLAT KARŞINA HAYLEN İKİ TANE WİNDOWS GELİR BUNU KALDIRMAK İÇİN KULLANMIŞ OLDUĞUN WİNDOWS 'DA BAŞLATCAKSIN BİLGİSAYAR AÇILDIKDAN SONRA BİLGİSAYARIM'A SAĞ TIKLA ÖZELLİKLER/GELİŞMİŞ/BAŞLANGIÇ KURTARMA YI SEÇECEKSİN.KARŞENA GELEN EKRANDA DÜZEN İ TIKLA VE BAŞLANGIÇTA KARŞINA ÇIKAN İSİMLERİ GORECEKSİN
    ÖRNEK:multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect) BUNUN GİBİ EĞER SİLMİŞ OLDUĞUN WİNDOWS 98 YADA ME İSE İSİM OLARAK KULLANMIŞ OLDUĞUN WİNDOWS ÇIKAR KALDIRMAK İSTEDİĞİN WİNDOWSU SİLDİKTEN SONRA KAYDET VE BİLGİSAYARI TEKRAR BAŞLAT

saol tşkler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.