Şimdi Ara

YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN BUGÜN YENİ BAŞLADIM HEROYA AMA NASIL CLASS ATLİCAM VE NASIL HUNTER OLCAM

• Sen oyunu açabildinmi

• AÇTIM
  • quote:

Orjinalden alıntı: okibo1

Sen oyunu açabildinmi

Oyun açılıyo.

• thebarrısh 1 dan 0 kyu olduğunda bookstore a git dragon castle da sonra ona tıkla ilk satırdı soldan ikinci galiba bow skill kitsabını al sonra hunter training den first job dan açtır ama int i n 15 olması lazım str dex int yerinde int 15 olcak sonra açtırınca inventory i aç orda aldığın kitaba sağ tıkla bookstore dan aldığın sonra b ye bas skill yeri açılıyo sarı kitap tame o hayvan yakalamak için şey kırmızı kitap da esas skilrin ona 3 skili açana kadar ver tame i de istersen 5 veya 7 yap hayvan yakalamak istiyosan
  • quote:

Orjinalden alıntı: thecaliph

thebarrısh 1 dan 0 kyu olduğunda bookstore a git dragon castle da sonra ona tıkla ilk satırdı soldan ikinci galiba bow skill kitsabını al sonra hunter training den first job dan açtır ama int i n 15 olması lazım str dex int yerinde int 15 olcak sonra açtırınca inventory i aç orda aldığın kitaba sağ tıkla bookstore dan aldığın sonra b ye bas skill yeri açılıyo sarı kitap tame o hayvan yakalamak için şey kırmızı kitap da esas skilrin ona 3 skili açana kadar ver tame i de istersen 5 veya 7 yap hayvan yakalamak istiyosan

aga 7 yapmaya gerek yok ben 5 verdim geik 3 tane yakaladım ve suan kullanıy om
  • 7 galiba flying lion yakalamak için hunter diilim bilmiyom sağol bilgilendirdiğin için diablo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: thecaliph

7 galiba flying lion yakalamak için hunter diilim bilmiyom sağol bilgilendirdiğin için diablo

yoo wenom dakilerin yabancı türk olsun hepsini tanıyom orda 2 kisi (ben 58 o 62 lwl)b era ber yakaladık ona verdim filyin lion hatt adam kasmıs black lion yapmış
  • TAMAMDA NASIL CLASS ATLİCAM BEN NOVİCEIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thebharıs -- 8 Nisan 2007; 14:00:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: okibo1

İİ şu Xtrap dosyasını atsanıza msn den filan msn : hortum_123_@hotmail.com

msn bakın hortum_123_ bAşka bişey kalmadımı
  • diablo o şans eseri benim ark tame 5 le flyin lion yakaladı kaç kere ama biraz şans
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.