Merhaba mezunum gecen sene calisma bilincim yoktu haliyle cok ders calismadim bu yazdan biseylere bakmistim (ozellikle matematik) sonra eylül agustos gibi bi duruldum . Simdi tekrar ciddiyete binmek istiyorum ama haliyle yazin calistiklarimi unutur hale geldim . Tum konulari listeledim (genellikle sirasiyla) ve yazin baktiklarima B daha once hic calismamis yani ilk defa öğreneceğim konulara H harfi koydum . Sorum su, sizce konu sirasina gore mi ilerleyeyim yoksa H yazdiklarimdan mi baslayayim Dipnot : Mesela carpanlara ayirma bilmeden ikinci derece denklem olmaz tarzindaki şeylerle ilgili sıkıntım yok . Yani sonlardan bi konuya calisacak olursam ilklerden unuttugum var diye zorlancagimi sanmıyorum cogu seyle ilgili fikrim var sadece ogrenmek icin calismadim zamaninda
Baştan başla konu bütünlüğü olsun
Tesekkurler yorum icin biraz daha kisinin fikrini beklicem biraz
Up
Up
Up ama ;(
Uzuluyorum allahim
Baştan başla konular daha güzel oturur zaten mezunsun zaman var
Up
Baştan başlamanızı tavsiye ederim. Zaten daha önce çalıştığınız konulara karşı bir aşinalığınız var bu kısımları daha rahat geçebilirsiniz, aynı zamanda süreç uzun, zamandan korkmayın zamana güvenin efendim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme