benim server ım ronark yarım saate yakındır oyuna giriyorum ama hangi serverdan girersem giriyim canavarlardan ex alamıyorum ne yapmam gerek?
bazı yaratıklardan exp alınamıyor benimde dikkatimi çekti bilen varmı?? yaratıklar'a saldırabiliyorsun ölünce exp'de yok parada bilen varsa umarız aydınlatır
bilen varsa cevaplasın lütfen oyuna giriyoruz bu sefer exp yok
Arkadaşlar Mobların belli 1 lwlı wardır
mesela lamia 60 lwl eğer ki siz 61 senize lamiayı keserseniz ex gelmez ama 50 lwl lık 1 arkadaş keserse ona ex gelir
not:eğer ki 61 ile 50 lwl lık arkadaşlar prty kurarsa ex herkese gelir
@feanorslife
senin olayını tam anlamadım ya sen moradonda takılıyosun yada 1 türlü bug daha güçlü moblar kesmeye çalış bence
@iceman002
teşekkürler bizi aydınlattığın için
dediklerinizi yaptım ama yinede aynı problem bugdır geçer diye bekledim ama bi gün geçti hala ex yok canavarlarda para drop u yok yardım lütfen
Benim Bilidiğim Kadarı İled Monsterlerde Exp İçin Belirli Lvl Sınırları Var
quote:
Orjinalden alıntı: iceman002
Arkadaşlar Mobların belli 1 lwlı wardır
mesela lamia 60 lwl eğer ki siz 61 senize lamiayı keserseniz ex gelmez ama 50 lwl lık 1 arkadaş keserse ona ex gelir
not:eğer ki 61 ile 50 lwl lık arkadaşlar prty kurarsa ex herkese gelir
@feanorslife
senin olayını tam anlamadım ya sen moradonda takılıyosun yada 1 türlü bug daha güçlü moblar kesmeye çalış bence
hayır 61 lvl ken 60 lvl 1 yaratığı kesersen ex gelir senden 14 lvl düşük bi yaratığı kesersen gelmez mesela 57 lvl ken lycan kesersen ex gelmez
lwl in kaç ve ne kesiyorsun kardeşş ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme