Şimdi Ara

YARDIM LÜTFEN !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben evime sistem kurmak istiyorum. sistemi şöyle açıklıyayım.

anfi : SUNNY SNY-4C31 4X800W ANFİ (1)

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?Categoryid=256821&Productid=otsunny4c31

subwoofer : JBL GT4-15 38CM (1)

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?Categoryid=251695&Productid=otmurgt415

hoparlor : İKİ ÇİFT SUNNY JV 696 (2)

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?Categoryid=26092&Productid=otsunnyjv696

anfinin 1. ve 2. çıkışını köprüleyip gt4 e baglamayı dusunuyorum
    geriye kalan 2 çıkışa da 4 hoparloru koprulemeyı dusunuyorum

böyle bişey düşünüyorum sorularım şunlar:

1-Sistem nasıl güzel mi ?
    2-Anfiye kaç amper bi adaptor gider ?
    3-Başka bir parçaya ihtiyacım varmı ?
    4-Kabin nasıl olmalı ?
    5-Birde anfim direk olarak pcye baglanabılır mı? ses kontrolunu anfiden yapabilirmiyim ?

cevaplarınız için şimdiden tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ss.ss.ss -- 6 Aralık 2007; 9:56:38 >

• kardeş bende evde sunny sny-4b10 kullanıyorum 4X400 watt çıkşı var vede çok iyi evde bukadar büyük bir anfiye gerek yok 2400 wattlık bir anfiye hiç gerek yok istersen benim anfiden alabilirsin bişey değişmez sadece paran yanına kalır sistem güzel ama anfiyi daha düşük bişey al nede olsa evde kullanıcan birde oval hoparlörleri sunny alma başka parça olarak bir adaptör almak gerekicek 35-40 amper adaptör işini görür kabin portlu kabin olucak tam litresinde birde subwooferi 38 cm almanada gerek yok 30 cmlik çok rahat evi hoplatır ben gt-5 kullanıyorum binanın giriş kapısı sallanıyo (ev 3.kat) düşün artık 38 cm abartı olur anfim benim direk pcye bağlı(low inputları) sorun olmuyo anfide bulunan gain ayarı ile sesi kısıp açabiliyorum fakat en kısık seste bile çok fazla olabiliyor bilgisayardanda kısmam gerekiyor o zamanlarda başka bir sorun varmı

• adaptör işi baya pahalıya çıkıyor ben ewde araba aküsü kullanıyom ufak bi adptörüm var 15volt ama amperi düşük aküyü şarj etmeye yarıyo fakat pcye bağlasan daha iyi olur masraftan düşersin kabininide ölçüleri al kendin yaptır ben kendim 50ytlye yaptırdım 2ytlyede kumaş aldım bi güzel kapladım fıstık gibim oldu
    http://www.youtube.com/watch?v=1murRsKOa6M
  • quote:

Orjinalden alıntı: vakay_26

adaptör işi baya pahalıya çıkıyor ben ewde araba aküsü kullanıyom ufak bi adptörüm var 15volt ama amperi düşük aküyü şarj etmeye yarıyo fakat pcye bağlasan daha iyi olur masraftan düşersin kabininide ölçüleri al kendin yaptır ben kendim 50ytlye yaptırdım 2ytlyede kumaş aldım bi güzel kapladım fıstık gibim oldu
    http://www.youtube.com/watch?v=1murRsKOa6M

kardeş ikiside neredeyse aynı fiyata çıkıyo ama adaptör kullanımı daha kolay aküdeki gibi şarj et kullanırken şarj et filan sorunu yok tak kullan biçimi bişey buarada 35-40 amper bir adaptör 80 ytle filan eğer bilgisayardan power supplye bağlarsan bilgisayarda sorun açabilir önermem
    buarada vakay kardeş ben senin sisteme hastayım ya nekadar hopalör subwoofer bulduysan takmışın kaç hoparlör kullanıyon o sistemde kaliteli ses alıyosundur maliyet olarak nekadara maal oldu?

• şimdik bi düşüneyim okadar çok ki ilk başta diana 4+1, minton 2+1, 2tane30luk subwoofer pioneer 306c kamasonic940w 1tane bots 20lik sub 1tane beko 25liksubWoofer 2 tanede harward ovel 1tane ew anfisi elyapımı 1tane harward 400+600 hepsi vcdye bağlı ama görüntülerde sadece 2 30luk ve bitane kücük hoporlör çalıyo kapağı açık olan hepsini açtınmı komşular kapıda biti veriyo kapı cam vitrin ayna nekadar sallancak şey varsa hepsi oynuyo fiyatlarını unuttum çünkü 2002te başladım 4+1 diana ile
  • JBL subwoofer ile Sunny hoparlörleri aynı anfiye bağlayamazsın . Sunny den düz ses elde etmen için bass filtresi devre dışı olacak . Hem ses hem bass olarak kullanacaksan o zaman JBL den düz ses de çıkacak . Bunun için iki ayrı anfi ile çalıştırman gerekli. Normal sesler için 60 ytl lik alpin anfileri yeterli subwoofer içinde 500 watt anfi yeterde artar bile.tavsiyem bu şekilde ama masrafları bir ev anfisi kadar oluyor ben ev anfisi almadığıma pişmanım . Çünkü anfiyi iyi bir şekilde besleyebilmek için 50 ampere yakın adaptör gerekli bu adaptörü bulmak oldukça zor ben 15 amperlik kullanıyorum ve anfiyi zor kaldırıyor. Anfiyi arabada denediğimde pionerr 30 cm ve jbl 30 cm 1000w lık bassları deli gibi çalıyor. Anfiye , Adaptöre , Kabine verilecek parayı Sony veya JBL Ev anfisine vermek daha yararlı olur.

• arkadaslar cok tesekkurler bu arada 2_Fun arkadasım oval olarak ne onerırsın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Profesyonel.tr

JBL subwoofer ile Sunny hoparlörleri aynı anfiye bağlayamazsın . Sunny den düz ses elde etmen için bass filtresi devre dışı olacak . Hem ses hem bass olarak kullanacaksan o zaman JBL den düz ses de çıkacak . Bunun için iki ayrı anfi ile çalıştırman gerekli. Normal sesler için 60 ytl lik alpin anfileri yeterli subwoofer içinde 500 watt anfi yeterde artar bile.tavsiyem bu şekilde ama masrafları bir ev anfisi kadar oluyor ben ev anfisi almadığıma pişmanım . Çünkü anfiyi iyi bir şekilde besleyebilmek için 50 ampere yakın adaptör gerekli bu adaptörü bulmak oldukça zor ben 15 amperlik kullanıyorum ve anfiyi zor kaldırıyor. Anfiyi arabada denediğimde pionerr 30 cm ve jbl 30 cm 1000w lık bassları deli gibi çalıyor. Anfiye , Adaptöre , Kabine verilecek parayı Sony veya JBL Ev anfisine vermek daha yararlı olur.

kardeş sunny anfiyle jbl gt-5 i öyle bi çalıştırıyorum ki yer gök oynuyo düşündüğün gibi değil sunny anfi iki ayrı kontrol ünitesi var bir ünite 2 kanalı diğer ünite 2 kanalı kontrol ediyo subwooferi 2 kanalı köprüleyip bağlayıp ünitesindende bassa ayarlayıp +12dbde bass artışı yapınca tutana aşk olsun o subwooferi subu bağladıktan sonra geriye 2 kanal kalıyo birde kontrol ünitesi bu 2 ovalide o iki kanala bağladığımız zaman anfidende normal ses 0 db bass artışı yaptığın zaman duyduğun sese inanamazsın bir kere gt-4 e 500watt değil 250 watt RMS veren bir anfi lazım olur en küçük şekilde. hayatında kaç kere sunny 4 kanallı anfi gördünde konuşuyorsun burada milletin aklını bulandırıyorsun.bana 300 ytlelik 250watt RMS veren bir ev anfisi göstersene ancak konuşuyorsun burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2_Fun -- 7 Aralık 2007; 17:35:40 >

• haklısın kardeşş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.