Bildirim
YARDIM LUTFEN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Görev yöneticisinde işlemci kullanımı yüzdesi nedir? En basitten başlayalım. -
başlat çubuğunda fazla program çalışmasından olabilir. -
quote:
Orjinalden alıntı: Tuğer
Görev yöneticisinde işlemci kullanımı yüzdesi nedir? En basitten başlayalım.
nasıl bakıcam ona yaw -
quote:
Orjinalden alıntı: Solinari
quote:
Görev yöneticisinde işlemci kullanımı yüzdesi nedir? En basitten başlayalım.
nasıl bakıcam ona yaw
ctrl+alt+delete
Çıkan pencerenin alt kısmında yazar yüzdesi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 17 Ocak 2006 0:55:40 > -
degisio surekli ctrl alt delete yaptıgım zmn %86 ı gordu yuh dedim -
Başlat/çalıştır/msconfig/başlangıç
Gereksiz gördüğün programların açılışta başlayıp sistem belleğinden yememeleri için onay işaretini kaldır ve yeniden başlat. -
quote:
degisio surekli ctrl alt delete yaptıgım zmn %86 ı gordu yuh dedim
İşlem yapmıyorken %100 değil yani.
Bu durumda sorun başka bir yerde. Ne şekilde kasmalar oluyor sistemde? Herşey mi yavaş?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 17 Ocak 2006 1:00:31 > -
okadarını bilioruz sende kor cahil yaptın denedim kapadım cogunu da yine tık yok napsam ya bi yol gosterin -
oyun oynarken pek bi kasma fln yokta pencerre fln belgelerimi fln acısta kasıo sonra msn in altındaki reklam lar takıla takıla gidio msni haraket etirdigim zmn sinirim bozuluo kırasım gelio
quote:
quote:
degisio surekli ctrl alt delete yaptıgım zmn %86 ı gordu yuh dedim
İşlem yapmıyorken %100 değil yani.
Bu durumda sorun başka bir yerde. Ne şekilde kasmalar oluyor sistemde? Herşey mi yavaş?
-
quote:
okadarını bilioruz sende kor cahil yaptın denedim kapadım cogunu da yine tık yok napsam ya bi yol gosterin
Ben ne bileyim yaptığını güzel kardeşim baştan yaptım dememişsin ki.
Bu kadar uğraşacağına at formatı gitsin madem öyle 1gb raminde var sürücü yüklemeleri felan 1 saatini alır yahu. Buraya yazdığına uğraştığına değer mi? İçinde rahat olur hem. -
formattan sonra bole oldu board degisti kasayı degistirdim gecn gun sonra bole oldu =)) ince ayar fln mı var acaba
-
Hımm. O zaman durum değişti bak bendeki msi anakartta kendi cd sinden anakart sürücülerini yükleyince windows u göçertiyor. Güncel sürücüleri netten indir her parçanın sonra format atıp yükle der iyi geceler dilerim. -
anakartın modelini tam olarak bi bilsem neler yapıcam da gigabyte ını biliorum sadece bilgisayarcı taktı boardun ustunde yazzar heralde bide guncel dirverını nerden bulabilrim solersen cok yardımcı olmus olcan arkadasım -
Tam kapatıyordum yinede bakmadan edemedim En güzeli resmi sitesidir arkadaşım. Yani
http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/Driver/Driver_List.htm -
cok saol kardes
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X