Şimdi Ara

YARDIM LUTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarım acaip sekillde kasıo board u degisti board tanmıdır acaba yoksa virus tenmidir die tarama yaptım 3-4 tane programla hic bise bulamıoo sp2 var bilgde p4 3.0 1gb ram var neden kasıo olabilr yardım lutfen

• Görev yöneticisinde işlemci kullanımı yüzdesi nedir? En basitten başlayalım.
  • başlat çubuğunda fazla program çalışmasından olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Görev yöneticisinde işlemci kullanımı yüzdesi nedir? En basitten başlayalım.

nasıl bakıcam ona yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: Solinari

quote:

Görev yöneticisinde işlemci kullanımı yüzdesi nedir? En basitten başlayalım.

nasıl bakıcam ona yaw

ctrl+alt+delete

Çıkan pencerenin alt kısmında yazar yüzdesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 17 Ocak 2006 0:55:40 >
  • degisio surekli ctrl alt delete yaptıgım zmn %86 ı gordu yuh dedim
  • Başlat/çalıştır/msconfig/başlangıç

Gereksiz gördüğün programların açılışta başlayıp sistem belleğinden yememeleri için onay işaretini kaldır ve yeniden başlat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    4 ay önce açıldı
    Lütfen Yardım!
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

degisio surekli ctrl alt delete yaptıgım zmn %86 ı gordu yuh dedim

İşlem yapmıyorken %100 değil yani.

Bu durumda sorun başka bir yerde. Ne şekilde kasmalar oluyor sistemde? Herşey mi yavaş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 17 Ocak 2006 1:00:31 >
  • okadarını bilioruz sende kor cahil yaptın denedim kapadım cogunu da yine tık yok napsam ya bi yol gosterin
  • oyun oynarken pek bi kasma fln yokta pencerre fln belgelerimi fln acısta kasıo sonra msn in altındaki reklam lar takıla takıla gidio msni haraket etirdigim zmn sinirim bozuluo kırasım gelio
    quote:

quote:

degisio surekli ctrl alt delete yaptıgım zmn %86 ı gordu yuh dedim

İşlem yapmıyorken %100 değil yani.

Bu durumda sorun başka bir yerde. Ne şekilde kasmalar oluyor sistemde? Herşey mi yavaş?
  • quote:

okadarını bilioruz sende kor cahil yaptın denedim kapadım cogunu da yine tık yok napsam ya bi yol gosterin

Ben ne bileyim yaptığını güzel kardeşim baştan yaptım dememişsin ki.

Bu kadar uğraşacağına at formatı gitsin madem öyle 1gb raminde var sürücü yüklemeleri felan 1 saatini alır yahu. Buraya yazdığına uğraştığına değer mi? İçinde rahat olur hem.
  • formattan sonra bole oldu board degisti kasayı degistirdim gecn gun sonra bole oldu =)) ince ayar fln mı var acaba

• Hımm. O zaman durum değişti bak bendeki msi anakartta kendi cd sinden anakart sürücülerini yükleyince windows u göçertiyor. Güncel sürücüleri netten indir her parçanın sonra format atıp yükle der iyi geceler dilerim.
  • anakartın modelini tam olarak bi bilsem neler yapıcam da gigabyte ını biliorum sadece bilgisayarcı taktı boardun ustunde yazzar heralde bide guncel dirverını nerden bulabilrim solersen cok yardımcı olmus olcan arkadasım
  • Tam kapatıyordum yinede bakmadan edemedim En güzeli resmi sitesidir arkadaşım. Yani

http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/Driver/Driver_List.htm
  • cok saol kardes
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.