Şimdi Ara

yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internet explorer ı açınca bu resimdeki gibi bişiler çıkıo nedir bu yav

yardım lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aziz_sgpkjmer -- 19 Nisan 2006; 4:23:42 >

• paintten ip adresini gizlemeye çalışmışsın ama olmamış....yukarıdaki yazıya bak orada da ip adresin yazıyo...
  • Muhtemelen crack diye indirdiğin birşey bilgisayarına spy bulaştırmış.... aynısı bana da oldu geçenlerde , herşeyin içine etti (bu secure32.html denen şeyden bulaşmıştı.... ağdaki bilgisayarı bile görmüyordu )

spy dosyalarını sildim ama sistem ayarlarını sapıttırdı işte..
    ben de ghost ile 15 gün önceki yedekten geri alarak düzelttim ...

geçmiş olsun , kolay gelsin
  • bu secure32.html nedir yaa allah rızası için bi yardım edin

c nin içinde secure32 die bi bok vardı onu sildim yanlış mı yaptım. şimdi explorer ı açınca bu mavi yazılar çıkmıo silince düzeldi mi acaba?
  • Geçmiş olsun dostum. Spy girmiş.
    Ad-Aware veya benzeri iyi kalite bir SPY temizleme aracı yükledikten sonra bilgisayarını güvenli modda çalıştırıp tarama yaptır ve temizle. Oldu oldu yoksa işin zor. Arkadaşın yaptığı gibi yedeğin yoksa bazı malware' ler yüzünden formata kadar gidebilirsin
  • ben bu sıpayın aq. dün gece 12 den sabah 4 e kadar uraştım indirmediğim prog. kalmadı nasıl bulaştı aq şeyi bilmiom yaa crack falan indirmedim ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: GangSTAz

paintten ip adresini gizlemeye çalışmışsın ama olmamış....yukarıdaki yazıya bak orada da ip adresin yazıyo...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bide bu ıp adresimi başkası öğrense ne olur ki
    arkadaşa sordum donanıma bi konu açım mı die aç dedi resmi de koy dedi ıp adresini sakla dedi. çok güzel sakladım zaten o resmi oraya koyana kadar canım çıktı. şimdi siz de dalga geçin bakalım.zaten sıpay girmiş bilgisayara bi tekme de siz vurun aq
  • quote:

Orjinalden alıntı: aziz_sgpkjmer

bide bu ıp adresimi başkası öğrense ne olur ki
    arkadaşa sordum donanıma bi konu açım mı die aç dedi resmi de koy dedi ıp adresini sakla dedi. çok güzel sakladım zaten o resmi oraya koyana kadar canım çıktı. şimdi siz de dalga geçin bakalım.zaten sıpay girmiş bilgisayara bi tekme de siz vurun aq

o dosya c:/ sürücüsünü açınca karşına çıkacaktır büyük bi ihtimalle spy var microsoft antispyware indir onunla tarat

• ip adresini alan kişi merhametsiz lamerin teki ise......ve senin adresin de static ip ise.....seni hacklemek için kullanabilir yane....bi tekme de o vurabilir.......bu tür şeylere dikkat et
  • quote:

Orjinalden alıntı: Habbit

quote:

Orjinalden alıntı: aziz_sgpkjmer

bide bu ıp adresimi başkası öğrense ne olur ki

o dosya c:/ sürücüsünü açınca karşına çıkacaktır büyük bi ihtimalle spy var microsoft antispyware indir onunla tarat

c deydi dediğin gibi blgsyrı açınca ilk o çıkıodu ben sildim onu. şimdi çöp kutusunun içinde duruyo ordan da siliyim mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.