Şimdi Ara

Yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben l2extreme, titan serverında oynuyorum...
    Dark elf Palus Knight sahibiyim. Ve karakterimin sonunda bladedancer olmasını istiyorum.
    Yanlış hatırlamıyorsam bladedancer üçüncü seviye class olması gerekiyor...

Peki Palus Knight ile Bladedancer arasında olan diğer class nedir, yani benim şu anda neyi seçmem gerekiyor...

Ve bu seçtiğim class'ın görevini nasıl yapacağım... İngilizcem yetersiz olduğu için bana verilen Questi algılamakta sorun yaşıyabiliyorum...
    Yardım ederseniz çok sevineceğim...

Son olarak ben lineage de fazlasıyla yeniyim, bazı kişilerin kılıçlarının parladığını görüyorum, bu sanırım Grade denilen bir şeyle oluyor. Satın aldığım şu anki silah B grade olmasına rağmen parlamıyor. Nasıl yapacağım ? Ne almam gerekli...

Yardımlarınızı bekliyorum.
    Şimdiden çok teşekkür ederim.

• büyük bi ihtimalle L2Extreme de quest yapılmıo Palus Knightdan bi üst classa geçmen için luxcery shop dan veya direk girandanki kedilerden class atlayabilirsin....

parlayan şey dediğinde enchant yani silahini (+) enchant yapma denio eğer sende silahini enchant yaparsan seninde olur yada o gördüklerin hero eşyaları olabilir onlarda para ile alınıo ...Saygılar
  • blade dancer olcak san dark gladiator yazaacak onu sçeçeceksin shillen knight olcaksan ötekini sececeksin.Ayrica ötekisi ne die sormussun shillen knight iyi bir defanscidir.Görevi yaparkende hangisini olcaksan ona tıklayıp hangi item i istediği yazıyor orada onu dwarftan alıp grand mastera getirecen o da sana classini verecek.
  • Öncelikle herkese teşekkür ederim.

Darknessone ;
    Silahımı nereden enchant yapacağım, yaptıktan sonra spritshout gibi bir şeye daha ihtiyacım olacak mı ? Olacaksa nereden alacağım ? Ayrıca onlar renk renk oluyor, kırmızı, mavi, sarı, beyaz falan... onlar neye göre ?

Nightelf41 ;
    Yani bladedancer olabilmek için benim level 40'a geldiğimde Dark Gladiator'ü mü seçmem gerekiyor ? Doğrumu anladım acaba ?
    (kusura bakmayın, uykusuzluk...)
  • 1-soulshot ile blessedspritshot bunlar senin vurus gücünü yükselten shotlar...enchantlarıda ya gdip bazı canavarlardan düşürüceksin kasıp yada eğer serverında GM shop gibi bişi warsa ordan satın alabilirsin gorev
    o renkleri tam olarak bilmiorum ama genellikle hero itemlari kırmız ile sarı oluo diger renklerde tam olarak bilmesemde silahinin grade'ine gore renk alıo die biliorum...

2-diğer sorunada cevap veriyim gorev itemlrini alıp master vericeksin o sana bladedancer,shilen kinght die 2 seçenek vericek sen bladedancerı seçiceksin...boylece BladeDancer olmus olucaksın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknessone -- 20 Haziran 2006; 11:39:46 >
  • Qellian
    extreme t,tan da oynadıgını solemissin bildigim kadarıyla o extreme server larında enchant dwarft willage de satılıyo(icinde deil strip mine da satılıyo)
    oraya cıktıgın zman istedigin armor silah jevel vs. bulabilirsin enchant scroll larını da orda fare misali bi yaratık var adını unuttum ondan alacaksın ( yalnız dikkat et itemlerin +4 de parlamaya baslar +9 a kadar beyaz yogunlukta olmak üzer mavi ye calan bi renk alır ve aynı zamanda +4 de dahil olmak üzere itemlerin yanmaya baslar) haberin olsun herkese ii oyunlar
  • Herkese teşekkürler...
    BlooDsS bu yanmaktan kastın nedir ? Item yok olabiliyor mu yani?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EVET AYNEN ÖYLE İTEM YANARSA SANA KRİSTAL (YANAN İTEM BİR DAHA GELMİYOR)GELİYOR GELEN KRİSTAL SİLAHİN DEGERİNİ KARSİLAMAZ
  • bladedancerlar dual wepaon kullanır senin silahin +4 rahatca yapabilirsin dual weaponlar +4e kadar rahatca dayaniıo sonra istersen her gün yada 2 günde bi enchant edebilrisni bolece silahın yanma oranı azalır
  • darknessone haklı belki yakarsın ama bu sekilde basman daha ii +4 olduktan sonra hemen+5 yapmaya calısma yanma ihtimali fazla ama silahını+4 yaptıktan sonra 1-2 gün beklersen(sadece beklemek degil kastım)silahı kullanırsan +5 e bastıgın zaman yanma ihtimail o kadar düser(bu taktik %100 cözüm vermiyo %60-65 fln) ama ugrasmaya deger zaten olayı simdiden abartmana da gerek yokkısacası + bastıktan sonra hemen bi kere daha basmak için ugrasma silahını biraz kullan ondan sonra basarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: darknessone

2-diğer sorunada cevap veriyim gorev itemlrini alıp master vericeksin o sana bladedancer,shilen kinght die 2 seçenek vericek sen bladedancerı seçiceksin...boylece BladeDancer olmus olucaksın...

Bana Shilen Knight ve Dark Gladyator diye iki seçenek veriyor, 2. class seçiminde blade dancer yok ? Nasıl olacak ?
  • dark gladiator olacan baldedancer olmak icin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qellian

Herkese teşekkürler...
    BlooDsS bu yanmaktan kastın nedir ? Item yok olabiliyor mu yani?

sana itemi getirdigin + seviyesine göre cristal veriyo ama bu cristaller hiç bir sekilde silahın parasını karsılamaz bunları toplayıp isletebilirsin sadece giran castle townda ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.