Şimdi Ara

yardım lütfen !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba aracımda şuan 2 adet 400 watt lık oval pionner ve 1 takım roadstar komp. var pionner teyibim var . bu anfi bana hediye geldi Cadence XA-125.4 4 Kanallı Amfi bu anfi ye bu elimdeki haporlörleri bağlasam ve ayrıyetten 1000 watt lık jbl veya pionner bass alsam sizce nasıl olur. tavsiyeniz nedir.
    teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: bugman

arkadaşlar merhaba aracımda şuan 2 adet 400 watt lık oval pionner ve 1 takım roadstar komp. var pionner teyibim var . bu anfi bana hediye geldi Cadence XA-125.4 4 Kanallı Amfi bu anfi ye bu elimdeki haporlörleri bağlasam ve ayrıyetten 1000 watt lık jbl veya pionner bass alsam sizce nasıl olur. tavsiyeniz nedir.
    teşekkürler.

jbl gt5 alırsın anfiye köprü şeklinde girersin birde komp.ları anfiye girersin 2 kanalına. ovalleride teybe baglarsın tamamdır :)
    veya bu anfiye 2 oval ve komp.ları gir. birde mono bass anfisi ve bass al. bütçene göre yardımcı olmaya çalısırım.
  • oval pionner + herhangi 1000w woofer alırsan öncedki roadstarlar bi işe yaramaz.tüm sesi arkadan almaya baslarsın..ya mono bagla wooferi geri kalanları teybe bagla yada roadstarları degiştirmeni tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım edin lütfen
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.