Şimdi Ara

yardım lütfen :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar bnm için çok önemli olan bi klasör vardı bilgisayarımda sonra ben bu klasöre şifre koymak istedim, barbar klasör kilidini indirip klasörüme şifre koyup bi süre öyle kullandım

bi süre sonra klasör ne olduğunu anlamadığım bi şekildeydi ve açılmadı, sistem geri yükleme falan yaptım ama tamamlanamadı, hata verdi
    barbar programını sildim belki düzelir diye ama düzelmedi

klasörüm şu şekilde şimdi
     yardım lütfen :((

ben bu klasörü nsl açabilirim

lütfen bilen biri yardım etsin çünkü bnm için gerçekten çok önemli bi klasör

• arkadaşım şu anda o klasörü kullanamazsın sanıyorum sadece o klasörü şifrelediğin programla açabillirsin yani barbar klasörkilidini kurarsın yeniden şifra koyarsın o şifreyle açarsın başka yolu olabileceğini sanmıyorum
  • ya ben dediğin gibi denedim programı silmiştim, sonra tekrar kurdum ama şifre falan verilmiyodu
    bu klasörü kurtarmamın bi yolu yok mu yaa, mutlaka kurtarmalıyım
  • kurtarıcaz onu, merak etme ama bahçede
  • Ruhuna El-Fatiha

Amin hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: zekk

kurtarıcaz onu, merak etme ama bahçede

kurtulsun da nerde olursa olsun yaa yeter ki kurtulsun o klasör

@kusmugh yine de teşekkürler
  • ya kesin emin degilim ama senin bu sifreleme olayı sistemle alakalı bir olay yani yanlıs anlasılmasın eger makinanın diskini sokup baska bir bilgisayara baglanır sa ve orda bu dosya o baglanan makinaya kopyalanırsa o zaman sarı dosya olarak gorunebilir ve sen içindekilere ulasabilirsin cunku suan sen ne yaparsan yap o program barbar neyse işte o senin register içine kayıtlı bence bi denemeye deger ama tam emin degilim eger bir sey daha var belki o yukledgin program o dosyaya yeni bir uzantı yaratmıstır o uzantıyı zip cevirirsen zip dosyası olarak gorunur onu acmasını istersin acar ama muhakkak kopyasıyla yap asıl dosya ya bişey olmasın sonra uzantısını unutursan diye diyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sorunumu hallettim gerek kalmadı yani
    madpirates yine de önerin için çok teşekkürler
  • rica ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Déstiny

sorunumu hallettim gerek kalmadı yani

nasıl yaptın bunu acaba.. şifreyimi hatırladın yoksa bunun bir yolumu var...
  • EVET NASIL YAPTIN.................
  • şifreyi zaten biliyodum ama klasörü tıklayınca direk denetim masasını açıyodu

google dan tesadüfen bi foruma ulaştım, orda bu sorunla karşılaşan bi çok kişi varmış ve çözümünü ordan okudum
    barbar programını çalıştırdığımda masaüstünde solda açılan mavi kare içinde sarı dosya şeklinde ikonu açılıyor ya işte açılmayan klasörü o ikonun üstüne sürükledim ve şifreyi istedi, şifreyi girdim, açıldı klasörüm

ve o programı da hemen sildim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.