Şimdi Ara

yardım lütfen - anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende Asus P2B Board ve p2 400 işlemci ve 256 mb sd ram var.Ekran Kartı 32mbTNT2. Upgrade yapıcam ama bi sıralama ve seçim sorunum var.

AMD işlemci alıcam...sanırım 1700 yada 2000 paraya göre...ama anakart konusunda sorunlarım var amd teknolojisini bilmiyorum. Overclock yapmayı düşünmüyorum.NForce 2 ne işe yarar?Overclock yapmazsan da bi artısı var mıdır? yada aynı şekilde dual ddr ram desteği overclock yapmasan da bi işe yarıyor mu? bana şık bi amd anakart önerirmisiniz?

ayrıca overclock yapmasamda 300 wt lık bir kasaya ihtiyacım olur mu?
    ilk aşamada anakart+işlemci+fan+ram ve kasayı alıp biraz para biriktirip ekran kartını da değiştiricem...makul bi upgrade mi?

teşekkürler

• bence ekran kartından başla upgradeye ben dediğin gibi anakart+cpu+ramden başlıyorum ama oyun oynamadığım için
    oyun oynuyosan önce ekdan başla
    anakarta gelince dual ddr tabiki müthiş artıştır bant genişliği 2ye katlanıyo bikere ama normal ddr dersen ve ucuz +stabil+performans=asus s7s333 70+kdv seviyelerinde bir board
    nforce alacaksan chinatech al yada winfastınkini
  • 300w lık kasa yeterli
    nforce2 + AMD 2000 + ekran kartı için,
    ben leadtek nforce2 kullanmaktayım, çok memnununum DUAL DDR özelliği de süper.. alabilirsen nforce 2 al böylece geleceğe de yatırım yapmış olursun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.