Şimdi Ara

yardım lütfen arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar toplamda ortalama 90 mt2 playstation dukkanımı soğutmam grekiyor ve rubenis 26000 btu salon tipi klima siparişi verdim acab bu benim işimi görürümü ve fiyatına göre kalitesi elektrik tasarruf yönünden beni nasıl etkiler
    bilgisi olan var ise yardım rica edeceğim...

rubenis 26000 btu ac salon tipi modeli
    RUBENİS KLİMA SALON TİPİ RB AC 26 S 26000 BTU ÖZELLİKLERİ
    • A Enerji sınıfı
    • R410A gazlı
    • Dijital ekran
    • Bio hava temizleme sistemi
    • Nem kontrolü
    • 24 saat zamanlayıcı
    • Ekonomi modunda çalışabilme
    • 2 kademeli otomatik fan
    • Toshiba kompresör
    • Güç Kaynağı: 220-240/50 V/Hz
    • Kapasite: Soğutma 26000 Btu/h
    • Kapasite: Soğutma 7620 W
    • Kapasite: Isıtma 28000 7200 Btu/h
    • Kapasite: Isıtma 8207 2110 W
    • Güç Tüketimi Soğutma: 2370 W
    • Güç Tüketimi Isıtma: 2250 1000 W
    • Nem Alma Kapasitesi: 2.6 L/h
    • Soğutucu Akışkan: R410A
    • Enerji Sınıfı: A
    • Verimlilik Oranı (EER): Soğutma 3.22 W/W
    • Verimlilik Oranı (COP): Isıtma 3.65 W/W
    • Ses Seviyesi: İç Ünite < 48 (dBA)
    • Ses Seviyesi: Dış Ünite < 62 (dBA)
    • Boyutlar: İç Ünite (GxYxD) 500x290x1700 mm
    • Boyutlar: Dış Ünite (GxYxD) 845x335x695 mm
    • Ağırlık (Net): İç Ünite 41,5 kg
    • Ağırlık (Net): Dış Ünite 60 kg
     yardım lütfen arkadaslar

• Ortamı kırar ama yeterli gelmez. Eğer dükkanınızda 3 faz ekektrik varsa bunun aynı boyutta 48000btu ve 52000btu olanları var onlardan tercih edin. Yada aynısından birtane daha alın. İstanbul için olacağını düşünürsek 90metrekare ye 36000btu gerekiyor artı içerdeki cihazların ve insanların ısı yükü de hesaba katıldığında aynı cihazdan birtane daha gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aynı dusunuyorum artık arastırmalarıma gore dukkanımın uzunlugu 27 mt yukseklı 3.90 suan 12 makıne 24 kısı 7 cıhazdaha gelecek 38 kısıyı olacak sanırım bu 26000 btu kurtarmaz veya 2 adet,bıraz sancılı durum sanırım
  • Bir denersin çok yetersiz kalırsa salon tipi değilde duvara split klima alırsın 24000btu hem yerde kaplamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizde öyle karar verdık teşkler
  • Bu klima iyi kötü iş yapar ama servis de sizi yakar ,haberiniz olsun.Şimdiden kolay gelsin ,başınıza servis arıza iş gelirse şimdiden acıyorum halinize..
  • bydenims B kullanıcısına yanıt
    A sınıfını gec E sınıfı yaz oraya 62 desibelde gec traktör yz oraya .eko modunuda ic fanı düsürerek mi yapacakmıs ?. ısıtmayıda resiztans yardımlı unutma ? BİO MİYO onuda gec .start stop klima dostum . ekranı buyuk renkli gözüne hitap .. midea fabrikasının ürünü
  • tiltoldum T kullanıcısına yanıt
    yedek parca yok ürün 2 yıl sonra cıkmıyor . stok icerisine 50 klima fazla koyup gönderiyorlar yedek parca icin . distb. onlarıda satıyor .2 yıl sonra parca yok . fabrika baska isimler adı altında ürün cıkartdıgı icin parca bulunuyor el yakar sekilde .
  • teşekkürler arkadaslar kaset tıpı 48000 btu mıtsubıshı klıma taktırdım ıkıncı el 2000 ytl sımdılık ıyı daha ılerkı sıcak gunlerde daha ıyı anlıyacagız gıbı gelıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.