Şimdi Ara

Yardım lütfen fiesta mi - jazz mi - opel mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 48 bin tl bütçemiz var arkadaşlar araç konusunda çok cok tecrübeli değiliz..
    Aracı kayinpederim alacak ama bendende yardım istiyorlar..
    Araç 5 kapı hatchback , tam otomatik şartı ile alınacak,düşük km , servis bakımlı ve önemsiz hasar kayıtlari kriterinin dışında sizce hangi modeli tercih edelim?
    Başlıktaki gibi kayın peder fiesta 2011 1.4 titaniumda ısrar ediyor ama bende marka ve performans tabiki yakıt tüketimi olarak 2010-2011 jazz alınmalı diye düşünüyorum,etraftan opelin 2009-10-11 1,4 modellerini tavsiye edenler de var...
    Konuma yorum yapacak arkadaşlarında tercihleri ile çoğunluğa göre tercihimizi etkileyecek herkese çok teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pabloescobar_ank -- 7 Haziran 2017; 1:19:55 >

• Opel tatmin etmez. Otomatiği ve motor kombinasyonu kötü. Jazz alınası duruyor. Fiesta 'da yabana atılmaz.
  • B segmentinde listede jazz varsa digerleri ancak teferruat olur.

Araci tanimayanlar icin nedir artilari dersek
    -Genis ve ferah ic hacim.
    -Arka diz mesafesi cok cok iyi.
    -1.4 motor 100hp otomatigin sehirici tuketimi 7 litreyi gecmiyor.
    -Donanim zengin.
    -C segmemt hb lerden genis bagaj hacmi (400 litre)
    -Guvenlik (10 yada 12 havayastigi olmasi lazim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klise Adam -- 7 Haziran 2017; 2:26:7 >
  • 2011 1.4 Corsa mız vardı, sıkı bir arabaydı ama Jazz bence daha verimli ve seçenekler arasında daha alınası olan model.
  • Jazz bakabilirsin hacim istiyorsanız fiestayı eleyin, jazz corsa bunların hacimleri fiestadan daha iyi
  • bence jazzı eleyin, nerdeyse sıfırı kadar fiyat çekiyorlar,bulunmaz hint kumaşı mübarek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzakdağ

bence jazzı eleyin, nerdeyse sıfırı kadar fiyat çekiyorlar,bulunmaz hint kumaşı mübarek.

aynı yorumu passat polo golf için de bekliyoruz
    bakınız: "sıfırından pahalı polo/golf mu olur yuh"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligezgin -- 7 Haziran 2017; 14:3:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

B segmentinde listede jazz varsa digerleri ancak teferruat olur.

-Donanim zengin.

+ problem çıkarmayan motor-şanzıman ikilisi
    bu arada hava yastığı 10 değil 7 tane sanırım
  • polo isterse o da söylenir
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzakdağ

polo isterse o da söylenir

• araya i şhift şanzıman honda 1.8 leri de ekleyin.. düşük km li bi tane tadından yenmez.. en azından segment farkı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinanKkner

araya i şhift şanzıman honda 1.8 leri de ekleyin.. düşük km li bi tane tadından yenmez.. en azından segment farkı olur.

Hocam 47 bin tl civarı denk gelirse haber ver lütfen...sahibindeni telef ediyorum otomatik düzgün, hasarsız jazz ankara da denk gelemedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ters Adam

B segmentinde listede jazz varsa digerleri ancak teferruat olur.

-Donanim zengin.

Bunları yazmaya geldiydim

Ek olarak dar alanlarda dönme açısı süper ötesi.
  • Fiesta da sıkı bir araç yol tutuşu olsun, uzun dönem sorunsuzluğuyla olsun.

Jazz da geniş iç hacmi, yine uzun vadede üzmeyecek sağlamlığı ve ekonomik tüketimiyle üzmeyecektir.

İkisinden hangisini tercih edeyim derseniz Jazz bir tık önde gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dentul

Fiesta da sıkı bir araç yol tutuşu olsun, uzun dönem sorunsuzluğuyla olsun.

Jazz da geniş iç hacmi, yine uzun vadede üzmeyecek sağlamlığı ve ekonomik tüketimiyle üzmeyecektir.

İkisinden hangisini tercih edeyim derseniz Jazz bir tık önde gibi.

Haklı ve doğru bir yorum. Çok istememe rağmen bütçeyi 5 bin artıramadığımdan jazzdan vazgeçmişliğim var. Fiesta aldım, hemen üst komşumda i-shift jazz var. Dış görüntü olarak fiesta daha kemikli duruyor (araçlarımız sürekli yan yana ve görenler, konu komşu dıştan fiestayı daha çok beğeniyorlar) ama iç hacim ve bagaj konusunda jazz birkaç gömlek üstün. Yakıt konusunda da keza jazz açık ara iyidir. Ama eski nesil tam otomatik fiesta alınacaksa onun da otomatiği sorunsuzdur. Çok yakar ama kolay problem çıkarmaz. O paraya alabiliyorsanız jazz alın.

• Jazz ezer geçer.
  • Tabiki JAZZ sormaniz bile ayip 😁
  • Pabloescobar_ank P kullanıcısına yanıt
    Jazz degil 1.4 i shift civic alabilirsin yazdim dostum
  • Yıllar önce bir jazz alma maceram vardı. Tertemiz denilen bir aracı bir esnaftan almak için Beşiktaş'a gitmiştim. Neredeyse araç kapış kapış oldu. İlk ben geldim deyip anlaşmıştım. Yanımda bir tanede honda servisinde çalışan bir usta götürmüştüm. Oda ok vermişti. Ertesi gün içime kurt düşüp, yetkili servise götürünce, tavan saçı , arka kapı, yan kapılarda değişme olduğunu öğrenince şok oldum. İşin ilginç yani sigortacıma kontrol ettirdiğimde kaskoda bir şey gözükmüyordu. Adamda bilindik saksı düşmüş falan filan muhabetti. O gün bu gün jazz model dendiğinde aklıma anım gelir.

Tabiki bu her araç için aynı . O yüzden bir aracın ederinden aşağıya buldunuz mu bir kaç kez kendinizi sağlama almak için planlar yapın. Midyata prince giderken eldeki bulgurdan olmayın. Bu devirde durup dururken kimse bilmediği anlamadığı için aracını çok aşağı fiyata vermez.

• 48 bin bütçeyle bu araçlar alınmaz. Belirttiğiniz özellikte corsaları ortalama 35 e temizini bulursunuz. Bence en alınası corsa. Jazz ise kesinlikle o paraları hak etmeyen bir araç. Onun parasına c sınıfı araç alınır.

48 bin liram olsa bu 3 araca da bakmazdım ben.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.