Şimdi Ara

yardım lutfen ingilizcesi iyi olan biri lasım....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ticket attım siteye sifremi deistirin die sole cvp geldi
    Hail
    I'm sorry but the information you provided does not match our records for “ emp1re “ Please reply to this ticket with correct information and make sure to include any PayPal e-mail address and/or the 9 digit Click and Buy customer ID numbers for as many transactions as possible. Once we receive the necessary information from you, we will be able to make the changes on “ emp1re “.I apologize for any inconvenience this may have caused. Thank you for your patience and understanding.
    -Knight Online Customer Support Team

• ceviri yapabilcek olan warmı?
  • e-mail de gelen 9 haneli clickandbuy musteri numarasınımı yascam tickette?
  • bize gönderdiğin bilgiler uyuşmuyor diyor paypal kullanıcı adını veya clickandbuy id ni doğru yazmamışın galiba bilgilerini kontrol et
  • gönderdigin bilgiler bizdekiyle eşleşmiyor. lütfen dogru bilghileri tekrar gönder.. paypal e mailin ve 9 haneli müşteri numaran. biz gerekli bilgileri alalım ki, hesabınla ilgili deişiklik yapabilelim. falan filan fındık fıstık işte..
  • doru yasdım herseyi..
    clickandbuy id sinide yazdım herseyi yasdım kredi kartı son 4 hanesinide yasdım...
    the 9 digit Click and Buy customer ID numbers ne oluo?
  • the 9 digit Click and Buy customer ID numbers e-mailde gelen musteri numarasımı?
    lutfen cvp....
  • sana gelen maillerde yazar customer id diye.

click and buy fatura gibi bişey gönderiyor ya mailine onları bi kontrol et. yazar orda.
  • darks cok saol yardım ettigin icin
  • Customer id : Click and buy müşteri numarasıdır..

bilgilerin eksiksiz ve doğru olarak verilmemiş..

dün yine bir arkadaşın kafede şifresini başarıyla değiştirdik..

şayet çarınız çalındıysa premiumlu bir chardan ticket atarak çalınan çarınıza yeni şifre belirleyebilirsiniz..

benden hatırlatması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brother-II -- 22 Mart 2007; 23:02:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.