Şimdi Ara

( YARDIM LÜTFEN ) Laptop hiçbir wifiyi bulamıyor. ( Bağdaştırıcı bulunamadı )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ASUS marka laptop'um sabah memlekette hiçbir sıkıntısı yokken akşam istanbula geldim pcyi açtım ve wifi hiçbir ağ bulamıyor. Saatlerdir araştırıyorum fakat çözüm yolu bulamadım ya da anlayamadım. Aygıt Yöneticisinden ağ bağdaştırıcılarına girdiğimde bulunan tek ağ hamachi network. Sistem geri yükleme denedim onu da yüklemedi güvenli modda açıp öyle sistem geri yükledim fakat fayda etmedi. Bilgisayarcıya versem 20-30 kağıt alır benden kesin. Öğrenci kardeşinize bir yardım lütfen

• Hocam bir yerinde bu wifi bluetooth u açıp kapatma yeri var.Laptopun her yerini kontrol edin büyük ihtimalle yanlışlıkla onu kapatmışsınızdır :) Bazen de tuş kombinasyonlarıyla da yapılabiliyor :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heryerini aradım taradım düğme yok fn + f2 yapınca da değişiklik olmadı. Zaten arada bir oluyodu yeniden başlatınca düzeliyodu şimdi tamamen gitti. Neyse birsürü iş staj başvurusu ve ödevim olduğu için zaman kaybetmeyip bilgisayarcıya götürücem. Sorunun kaynağını öğrenip yazarım buraya belki faydalanan olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi'nin driverini güncelleyin. Bilmiyorsanız modelin özelliklerinden bulun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.