Şimdi Ara

YARDIM LÜTFEN..PHILIPS DVD SATIN ALDIM AMA SORUNUM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN BU HAFTA İLK KEZ DVD SATIN ALDIM BU İŞLERDEN HİÇ ANLAMAM
    MARKASI
    PHILIPS DVP3142 DVD VİDEO PLAYER.. YAZIYOR UZERİNDE

BEKO TV NİN SKARTINA BAGLADIM KULLANMAYA BAŞLADIM
    FAKAT DVD Yİ ACINCA İLK 10 DAKİKA BOYUNCA FİLİM SİYAH BEYAZ(RENKSİZ)SONRA RENK GELİYOR
    BU NORMALMİ (ISINMA VS VS GİBİ) BİYERLERİNE AYAR FALAN GEREKİYORMU?
    YOKSA ARIZALIMI?

• scart kablosunu değiştirirsek belki çözüme ulaşabiliriz . yada aletin kendi menüsünden görüntü ayarlarından kaynaklanıyor olabilir (düşük bir ihtimal).
  • scart kablosuno degiştirdim renk gelmedi.menü ayarlarını kullanma kılavuzundaki gibi ayarladım degişen bişey yok yine ilk on dakika renksiz.
    satın aldıgım yerle irtibata geciyorum gerci internetten satın almıştım umarım puroblem cıkmaz
  • başka televizyonda denediniz mi aklıma yeni geldi umarım bir an önce sorunu çözerler sorunun nerden kaynaklandığını sonra söylerseniz sevinirim aynı sorunu yaşayan olursa onlara da fikir olur
  • şimdi başka bir tv de denedim degişen bişey yok arızalı bu dvd.2 gündür ürünü satın aldıgım hepsiburada.com şirketiyle yazışıyorum,ilgilendiler ve faturasıyla(evraklarıyla)geri yollamamı istiyorlar.cumartesi günü degişim için kargoyla yolluyorum.bakalım sonuç ne olacak.
  • bu dvd servisten şimdi geldi.hiçbir arızası yoktur yazısı var.bende eve gelirken yukarki mahalladeki tv tamircisine ugradın olayı anlattım,denemesini test etmesini rica ettim.renkli ve sorunsuz calıştı.evde bulunan 2 tvde denedim renk yine yoktu komsunun tvsinde denedim renkli ve gayet netti.
    benim evdeki tvler ile uyum saglamıyor
    ilginiz ve yardımınız için tesekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SER-DAR -- 24 Nisan 2009; 22:29:42 >
  • Arkadaşım kaç film denedin sen bu makinada tek filmmi yoksa bi kaç film denedinmi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SER-DAR

bu dvd servisten şimdi geldi.hiçbir arızası yoktur yazısı var.bende eve gelirken yukarki mahalladeki tv tamircisine ugradın olayı anlattım,denemesini test etmesini rica ettim.renkli ve sorunsuz calıştı.evde bulunan 2 tvde denedim renk yine yoktu komsunun tvsinde denedim renkli ve gayet netti.
    benim evdeki tvler ile uyum saglamıyor
    ilginiz ve yardımınız için tesekkür ederim.

Filmleriniz NTSC dir sizin TV yanlızca Pal uyumludur muhtemelen Yada DVd çokışını NTSC ayarlamışsınızdır.. pal yapın düzelir
  • cok film denedem vcd,dvd,müzik cd leri evdeki ve arabadaki tün cdleri denedim zaten makinayının ilk calıştırma dügmesine bastıgımda tvde cıkan PHILIPS yazısını gösteren menüsüde siyah beyaz,
    pal ,ntcs ayarlarınıda kurcaladım bu işlere cok meraklı,anlayan bir arkadasda geldi ayarları tek tek yaptı oda bulamadı.
    bende film seyrediceksem 15 dakika önce acıyorum makinayı,10 dakika sonra kendisi renkleniyor filmi takıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SER-DAR

cok film denedem vcd,dvd,müzik cd leri evdeki ve arabadaki tün cdleri denedim zaten makinayının ilk calıştırma dügmesine bastıgımda tvde cıkan PHILIPS yazısını gösteren menüsüde siyah beyaz,
    pal ,ntcs ayarlarınıda kurcaladım bu işlere cok meraklı,anlayan bir arkadasda geldi ayarları tek tek yaptı oda bulamadı.
    bende film seyrediceksem 15 dakika önce acıyorum makinayı,10 dakika sonra kendisi renkleniyor filmi takıyorum.

Muhtemelen TV girişinde sorun var... Birde kompozit bağlantı deneyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.