Şimdi Ara

yardım lütfen tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lcd yada led almayı planlıyorum lg nin 42" sl 8000 yada sl 9000 ini düşünüyordum bi arkadaşım 40" samsung b650 önerdi ve fiyatını 2.200 buldum almışken iyi bişey alıyım diyorum sl 9000 3000 civarında siz olsanız hangisini alırdınız + ve - ile söylerseniz sevinirim. Fiyat performansda önemli ama bi tv aldımmı 8-9 sene kullandıgımda göz önünde bulundurulursa sişzce hangisi farklı bir modelde olabilir. şimdiden tşkler.

• Panasonic 5 sene kullandım,kendi hatamdan malesefki bozuldu,42 inc plazma !

Sony 4 Yılında (Sony eurasya garantili) ortalama günde 18 Saat açıktır çoğu günler 24 saati geçer açık kalması,geçen aylardada servisi geldi panel temizliği yaıp gittiler,1 kuruşta ödemedim !

Bunları neden yazdım,lütfen ürün alacaksan,şikayetleri dikkate al servisleri değişim konuları v.s gibi etkenler çok önemlidir !

Her firma kendi ürününü uzay gemisi gibi tanıtır ama bu uzay gemileri 2 sene bittikten sonra tuaf şekilde çakılırlar !

Ülkemizde malesefki ucuz paneller çoğunlukta ve bunlardaki ortak sorun panelde oluşan,çizgilerdir !

Model özelliklerinden çok,kullanım sorunlarını araştırmakta fayda var !

Aldığım ürünlerde,havalarda uçan hayali özelliklerden çok,gerçeklere bakarım ona göre almayı düşünürüm !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 23 Mart 2010; 11:28:40 >

• açıklamaların için teşekkürler . bu şekilde araştırmalarımı genişletecem önerebilecegin bir model varmı
  • samsung b65* serisi 10 numara tv dir.

yansıma problemi var diyecekler sana ama
    diğer düşündüğün lg lerde daha çok yansıma var
    haberin olsun

saygılar
  • Lionking42 doğru söylemiş,

Samsung B65* ile SL8000 serisi birbirini aratmayacak kadar, karşısındakini en ince detaylarla yansıtan TV ler...

SD (karasal) yayın merkezli bir izleyiciyseniz, LED Teknolojili (mesela SL9000) ürünlerin tercih olarak biraz daha arka planda tutulması tavsiye ediliyor...

Yansıma konusunda alternatif aranıyorsa 42PFL8404 kesinlikle incelenmeli...

Hem artık LCD teknolojili tvlerde 8-9 sene performans bekleniyorsa, Panel'in kalitesi herşeyden önce geliyor...

SL8000 serisinin denenmişliği ve üstadlar tarafından panel ömrü konusunda tavsiyeleri pek yok. Bu paneller konusunda tek şaşırarak öğrendiğim/bildiğim 47SL8000 serisinin Input Lag konusunda canavar gibi performans verdiği...

Yine aynı mantıkta Panel kalitesinden yola çıkarak 42PFL8404'ü yakından incelemenizi tavsiye ederim. Showroomlarda bile diğerlerinden görüntü farkını çok iyi seçebilirsiniz...

Philips Distribütörü Philips Türkiye Tic. A.Ş. garantili Philips Shoplardan 2250TL dolaylarında edinebilirsiniz...

TV leri yakından incelemeden karar vermemenizi tavsiye ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: T-una

Lionking42 doğru söylemiş,

Samsung B65* ile SL8000 serisi birbirini aratmayacak kadar, karşısındakini en ince detaylarla yansıtan TV ler...

SD (karasal) yayın merkezli bir izleyiciyseniz, LED Teknolojili (mesela SL9000) ürünlerin tercih olarak biraz daha arka planda tutulması tavsiye ediliyor...

Yansıma konusunda alternatif aranıyorsa 42PFL8404 kesinlikle incelenmeli...

Hem artık LCD teknolojili tvlerde 8-9 sene performans bekleniyorsa, Panel'in kalitesi herşeyden önce geliyor...

SL8000 serisinin denenmişliği ve üstadlar tarafından panel ömrü konusunda tavsiyeleri pek yok. Bu paneller konusunda tek şaşırarak öğrendiğim/bildiğim 47SL8000 serisinin Input Lag konusunda canavar gibi performans verdiği...

Yine aynı mantıkta Panel kalitesinden yola çıkarak 42PFL8404'ü yakından incelemenizi tavsiye ederim. Showroomlarda bile diğerlerinden görüntü farkını çok iyi seçebilirsiniz...

Philips Distribütörü Philips Türkiye Tic. A.Ş. garantili Philips Shoplardan 2250TL dolaylarında edinebilirsiniz...

TV leri yakından incelemeden karar vermemenizi tavsiye ederim...

Sayın Tuna,

8404 ile 8694 arasındaki belirgin fark nedir acaba?

• LG-sl8000 >>9000 inanılmaz yansıma yapar. bu tv panelinden değil önüne koydukları ve çerçevesiz diye pazarlama yaptıkları koruyucu plakadan dolayı. b65* serisi o kadar yansıma yapmaz. kullanım amacını nerede kullanacağını evinin şeklini izleme mesafeni yazarsan bu tv ler dışında tavsiyelerde bulunabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.