Arkadaşlar Microsoft un wireless desktop ürününü aldım daha yeni hiçbiryerinde sorun yok çok güzel çalışıyo bi yer hariç sesi açıp kısma tuşu çalışmıyor. önce heralde tuşu bozuk dedim yenisi ile değiştirdiler. ama ondada aynı sorun başka bilgisayarda çalışıyo fakat bende bitek o özellik çalışmıyo. mesela mute tuşuna basınca ekrande ses göstergesi çıkıyo ve on of oluyo yani çalışıyo ama ses açılıp kısılmıyo. neden olabilir bi bilgisi olan varmı ????
Anlıyan yokmu arkaşlar. hadi bi zahmet pls ;)
driverini yükle
yükledim arkadaşım driverde sorun yok...
Yardım edilmedi ama belki edilir diye yazayım sorunu.. aynı sorun devam ediyo birde fifa 06 oynamayı denedim zaten kuruluydu bilgisayarda fakat ben hiç bir tuşa basmadığım halde daha menüdeyken sanki sol tuşa basıyomuşum gibi yapıyo kıl oldum ya....
kardeş bende de aynı sorun var microsoftun kablosuz seti kullanıyorum fifa da aynı dediğin gibi bi sorun çıkarıyo. ama onun çözümü olarak ta yine burda okumuştum tam hatırlamıyorum ama oyuna girerken klavyeyi çıkarıyorsun sonra oyuna girince tekrar takıyorsun sanırım böyleydi yine de tam olarak hatırlamıyorum. bende şuan aynı sorun için taratıyorum forumu eğer çözebilirsem yazarım. selamlarımla