Şimdi Ara

Yardım lütfenn!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, casper nirvana f650 i5 laptopum var. Anakartı kısadevre yaptı kendi servisi anakart değişimine 3400tl istiyor diğer servislere de götürdüm yapamadılar maalesef 😓anakart dışında ekran kartı işlemcisi her şeyi düzgün çalışıyor. 3400tl veremem cihazı zaten 2800 tlye almıştım. Internetten anakart bulabilir miyim? Anakartın modelini de bilmiyorum hiçbir yerde bulamadım bikaç yere de sordum elimizde uygun anakart yok dediler. Ne yapayım ben bu laptopu çöpe mi atayım şimdi? Başka bir laptop alıp işlemcisini ramini ve ekran kartını ona takıp kullanabilir miyim? Bir yol gösterin lütfen 😭😭😭

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• adaptörün girişini filan mı degiştirdiniz notebooka kısa devre yaptınız
  • cuhuku C kullanıcısına yanıt
    Evet kardeşim artı eksi yönlerini değiştirmiş öyle takmış sarj aletinin ucunu

• Shaellin S kullanıcısına yanıt
    mosfet ve transitörler yanmıştır buyuk ıhtımal .sırf anakart tamiri ile ilgilenen bir yere götürün bu parcaları kontrol edip yenisi ile degiştirir arıza onlarda ise çalısması lazım. ankarada iseniz konya sokaktaki bilgisayarcılara gidin tamir edebilir ise para verin. istanbulda iseniz bir çok secenek vardır. Servisler bu işlerle ugraşmaz parca degiştirmektir onların işi...

dedigim yerler haricinde arıza var ise anakart tümden yanmıştır. ikinci el anakart bulmanız zor..tamirle hiç uğraşmayın yeni bir cihaz alın
    Çok teşekkür ederim Ankara'dayım Konya sokakta herhangi bi yere mi götüreyim yoksa bildiğiniz bir yer var mı?

• istanbulda iseniz

ERCAN SALURLU ENSA BİLGİSAYAR
    ADRESİMİZ: kocasinan merkez mah.site1 sokak no:4/b bahçelievler istanbul
    İLETİŞİM:
    0212 550 48 67
    0541 324 89 04

Burayı arayın bir konusun tamir olur ise para verecegim dersin. Açma kapama üçretide istemesin
    Ankara'dayım 😔

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    ben batarya kablom kopukluk olmustu 30 tl yaptırmıstım orjinal bataryaya kablo taktırmıstım. Kardesiniz kar edeyım derken işten zararla cıkmıs..götürdügüm yerin adını hatırlamıyorum google harıtadan bakayım ama orası anakart tamır yaparmı bılmıyorum bulur isem yazarım adını. Biraz bekleyın anakart tamırı yapan bırını tanıyan var ise cıkar yazar buraya...
    Çok teşekkür ederim yardımınız için yerin adını bulursanız lütfen yazın tekrar 😊

http://www.lalebilgisayar.net/

forumdan daha ıyı bılen cıkacaktır. Bu arada dedıgım yer anakart tamir ediyormu bılmıyorum. Ediyordur buyuk ıhtımal. Bu konuda tecrubesi olan arkadaslar yardım eder.

Sonucuda yazarsınız kaca tamir oldu vs..
  • Kızılayda bir yere anakart tamiri yaptirmistim 1.5 sene kadar oldu . Zafer çarşının ordan arkaya gidince 100 mt ilerdeydi adını bi türlü hatırlayamadım

• gittiniz mi bugun tamirciye
    Gittim ama yapamadılar maalesef önceden birkaç yere daha götürmüştüm orada da çok kurcalanmış, işlemci ve anakartta da sorun varmış sanırım. Yapılamadı, yeni bi tane almayı düşünüyorum

www.aliexpress.com
    K501UB i5 6200U CPU GT940M 2GB VRAM 4GB RAM Mainboard REV 2.0 For ASUS K501UX K501UB K501U laptop motherboard 100% Tested - AliExpress
    https://www.aliexpress.com/i/32904453580.html

anakartınız bumu
    Hayır bu değil tam bilmiyorum modelini ama ortasında böyle yuvarlak bi kısım yok, birazdan açıp bakacağım model ne yazıyor diye

casperda bunu ogrenmek zor olur. anakartın model ve markası programla bile ögrenılmıyor yazıyor ise çin sitelerinden bulmanız mumkun olur belkı. sonra tamirat işlerini hep bu bilgisayarda yapar kardesınız.
    Maalesef açıp baktım ama sadece f15k_dsc main board pcb made in china rev:2.0

ve

1643 tmt yaml 1994v-0 e114139

yazıyor ama arattığımda pek bir şey çıkmıyor
    www.baburtech.com
    Orijinal Casper C15b Anakart(C15B MAIN BOARD REV:2.0) - 531,00 TL
    https://www.baburtech.com/urun/orijinal-casper-c15b-anakart-c15b-main-board-rev-2-0

530 tl

buda çindekı
    tr.aliexpress.com
    Için PEGATRON K56L C15B Laptop Anakart C15B REV: 2.0 Anakart 100% test tamamen çalışır - AliExpress
    https://tr.aliexpress.com/i/32868195422.html
    103 dolar daha pahalıya gelır
    maalesef bunlar da değil benziyor ama ince uzun bir kısmı daha var bendekinin. sıfırı üretilmiyormuş sanırım yani sadece teknik serviste varmış. ikinci eli de bulunmuyor. ekranı vs bozuk bir laptop satan olursa ancak öyle.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.