Şimdi Ara

yardım lütfennnnnnnnnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar goldmaster 9400 vcı gecenlerde götürdüm yazılım atmak gerekiyo kanalları acmak için diolar yazılımı kendimiz atabilirmiyiz nasıl olacak biri bana acıklayabilirmi simdiden tsk

• bi tane RS232 kablosu alacaksın...depoları gezip son yazılımı ve loader programını indireceksin...forumda biraz arama yaparsan uygulamalı anlatımınıda bulabilirsin
  • tesekkür ederim de bu şifreli kanalları cozebilecekmiyim
  • Çoğunu evet
  • ok yardım için saol
  • her yazılıma 10-15 YTL para alıyolar benim şahsi fikrim kendin at
  • nasıl yapılacagını sen biliyomusun? kablo almaya calıstım adam erkek dişi dediler kafamı karıstırdılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayara takılan kısmı erkek oluyo.. Cihaz kısmıda aynı şekilliyse her ikiside erkek olacaktır...
    selamlar..
  • soket iğneli ise erkek, delikli ise dişi olarak ifade edilir. örnek evdeki elektrik buatları dişidir. erkek fişi, dişi prize sokarız.
    artık pc deki ve receiverdeki com portlara bakıp erkek/erkek, dişi/dişi, dişi/erkekten hangisi alman gerektiğini belirleyebilirsin
  • alacağın kablo RS232 kablo değil null modem kablosu olacak.

Null Modem kablosunun bir tarafı dişidir ki bu bilgisayardaki erkek RS232 portuna bağlanır diğer tarafı ise erkektir, erkek olan uç ise receiverdaki dişi porta bağlanır. Bu kabloda rs232 kablodaki gibi bütün uçlar bağlı olmayıp çapraz bağlantıya sahiptir.

RS232 serial null modem kablo bağlantısı aşağıdaki resimdedir.

yardım lütfennnnnnnnnn

resimi göremiyorsanız aşağıdaki linke tıklayınız.
    https://store.donanimhaber.com/4e/38/2e/4e382e51aadef913b06fbeabf4ee1a69.png

ayrıca receiverların bazı modellerine bu bağlantı tipiyle dahi yükleme yapamayabilirsiniz, onun için de, elsıkışma özelliği olan null modem kablosu kullanmak gerekmektedir.

yardım lütfennnnnnnnnn

resimi göremiyorsanız aşağıdaki linke tıklayınız.
    https://store.donanimhaber.com/af/1f/6d/af1f6d7d0941b26b8ec2e7dc5dd230b3.png

umarım yardımcı olabilmişimdir.

• Merhaba.Benim sorum kablo ile ilgili olacak.Bir ucu usb bir ucu com şeklinde olan kablolar var.Bunlarla bu işlem yapılabilir mi?
    Bir de deneyimli olmayan bir kullanıcıyım.Cihaza zarar verebilir miyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.