Şimdi Ara

Yardım! mail.ru hesabı hk bilgisi olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ukr da beraber iş yaptığımız bir partnerimiz vardı.. Mail.ru sitesinden firmamız adı ile alınmış (xxx@mail.ru gibi) bir mail adresimizi aynı şifre ile ortak olarak kulanıyorduk. Bir takım sıkıntılar oluştukdan sonra ayrı ayrı çalışmaya karar verdik ancak karşı taraf şifreyi değiştirerek mail adresini kendisi kullanmak istedi. sistemin gizli sorusunun cevabı bizde olduğu için bu yöntemle sisteme girerek hem gizli soruyu hem şifreyi değiştirdik. Bir sonraki gün sisteme girdiğimizde çok enteresan bir şeyle karşılaştık. Karşı taraf sorunsuzca mail adresine girebiliyor, mail gönderip silebiliyor.

Merak ettiğimiz konu, eğer gizli sorumuza ulaşmış olsalar ve bu yöntemle sisteme girseler bile, ancak yeni bir şifre oluşturarak mail adresini kullanmaya başlarlar ve bu durumda bu sefer de biz sisteme girememeliyiz ama biz hala girebiliyoruz. gizli soru yöntemi veya herhangi bir yöntemle girmiş olsalar bile bildiğiniz gibi şifreyi hesap sahibi olarak biz bile göremiyoruz. ancak yenisi ile değiştirerek girebiliyoruz. Bunlar mevcut şifre ile nasıl girebiliyorlar nasıl şifremizi deşifre etmişler? bunu çok merak ediyorum.

Selamlar

• Hani hotmailde bi sistem var destek kısmına isim soyisim gibi kayıt olduğun bilgileri ve mevcut parolanı istiyosun onlarda bilgiler eşleşirse sana parolayı yolluyor ya , bu adamlar tahminen öyle bişey yaptılar .
  • cevabınız için teşekkür ederim. evet olabilir. bunu kontrol etmem gerekli ancak mail.ru nun ingilizce dil versiyonu yok. ya da ben bulamıyorum. o bakımdan sıkıntı olacak. mail.ru da bunu halledeceğim yolu bilen bir arkadaş bilgi verirse memnun olurum.

selamlar

quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

Hani hotmailde bi sistem var destek kısmına isim soyisim gibi kayıt olduğun bilgileri ve mevcut parolanı istiyosun onlarda bilgiler eşleşirse sana parolayı yolluyor ya , bu adamlar tahminen öyle bişey yaptılar .
  • Adamlar bu konuda senden bir adım öne geçmiş zaten . Bi tercümana 5 10 TL verip halledebilirsin diye düşünüyorum .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.